Notícies
El Servei Municipal d'Ocupació informa de noves ofertes de feina
Actualitzat a 22 de març de 2019

cuinerSi esteu interessats en alguna d'aquestes ofertes, feu arribar un correu electrònic a orientaciolaboral@santceloni.cat.

Treballador/a familiar nou
Atenció domiciliària: manipulació de medicació, higienes, canvis posturals, etc. Suplència mínima de 4 mesos 25h/setm (matins). Sou 861,61€/mensuals (pagues incloses). Imprescindible titulació i disposar de vehicle per desplaçaments.

Personal de neteja (només diumenge) nou
Neteja d'habitacions, lavabos, menjadors... Contracte només diumenges en horari de 10 a 18h. Sou 50€ nets. Incorporació immediata. Zona del Montseny. Cal disposar de vehicle per arribar al lloc de treball. Preferible amb experiència

Conductor camió-grua nou
Repartir el material al seu destí. Contrate indefinit. Jornada de dill a dj de 7 a 17h i div 7 a 15h. Incorporació immediata. Obligatori disposar dels carnets

Ajudant de cuina nou
Tasques pròpies d'ajunt al xef de cuina del restaurant. Jornada complerta torn partit. Es valora formació relacionada. Imprescindible carnet de conduir i vehicle per arribar al lloc de treball. Experiència mínima 1 any.

Perruquer/a nou
Oficial de perruqueria 20h/setm. Imprescindible CFGM i experiència. Incorporació immediata.

Infermer/a per a centre geriàtric nou
Infermer/a per treballar jornada completa o parcial (tardes i 2 caps de setmanes alterns). Contracte indefinit. Incoporació Maig. Indispensable permís de conduir i  vehicle per arribar al lloc de treball.

Customer service nou
Atenció al client, amb un esperit molt comercial, acostumat a entorns dinàmics de treball, en empreses comercialitzadores amb moltes referències de producte i línies de comanda. Imprescindible ús habitual de ERP en el seu lloc de treball. Bon nivell d'Excel.

Cuiner  
Preparació i servei de cuina.Contracte inicial de 3 mesos prorrogable. Experiència indispensable de 1 any. Preferible amb formació de Cicle Formatiu Grau Mitjà de Cuina.

Docent de formació ocupacional Sistemes Microinformàtics
Titulació d'Informàtica i Comunicacions (Llicenciat, diplomat o Tècnic Superior). Experiència de 1 any o 3 depenen de si es disposa de titulació. Experiència docent mínima de 600h.

Comercial sector de l'alumini/vidre
Preparació de pressupostos i visites als clients. Es valora experiència en el sector de l'alumini/vidre i coneixements del programa Gesfacil. Indispensable vehicle propi.

Agents de Salut
Persones relacionades amb l'àmbit social i preferiblement inscrits/es en el sistema de Garantia Juvenil. Majors d'edat i amb disposició de vehicle propi. Tasques d'agent de salut a les diferents festes majors del Baix Montseny. Jornada de 23:00 a 03:00. Incorporació 01/06/2019. Les persones seleccionades rebran formació de 12 al 18 d'abril.
el lloc de treball. INDISPENSABLE anglès nivell alt (escrit i oral). Contracte inicial de 3/4 mesos de 09:00 a 14:00 i desprès contracte indefinit a jornada completa.

Muntador d'alumini
Muntador de finestres i estructures d'alumini amb experiència. Es requereix permís de conduir i vehicle propi.

Soldadors
Soldadors amb experiència en Tig Mig, elèctrode, acer inoxidable. Experiència en lectura, interpretació de plànols i experiència en muntatge industrial de xarxes de fluïds. Jornada de dll a dv 08:00 a 17:00. Es requereix permís de conduir i vehicle propi.

Altres ofertes de feina prop de Sant Celoni, procedents d'altres portals web:

Informació publicada el 22 de març de 2019
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat