Inici / Ocupació / BORSA DE TREBALL PER A PERSONES DEL SECTOR DEL MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC I MECATRÒNICA INDUSTRIAL

BORSA DE TREBALL PER A PERSONES DEL SECTOR DEL MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC I MECATRÒNICA INDUSTRIAL

L'Ajuntament de Sant Celoni, impulsa la creació d'una borsa de treball específica i especialitzada, adreçada a totes aquelles persones amb formació i/o experiència laboral en l'àmbit de manteniment i mecatrònica industrial, així com a qualsevol empresa interessada.

mecatrònica

L'objectiu de la borsa de treball és doble. Per una banda ajudar als professionals a trobar una feina relacionada amb les competències que han adquirit al llarg de la seva formació i a inserir-se així, en el món laboral. Per altra banda també pretén satisfer les sol•licituds de les empreses demandants de determinats perfils professionals. 

Totes les persones interessades en formar part de la borsa de treball, hauran d’emplenar correctament el formulari i fer arribar la documentació necessària. Si ja ets usuari/ària registrat de la borsa de treball i estàs interessat/ada en un oferta de treball, fes-nos arribar un correu electrònic a l'adreça borsamecatronica@santceloni.cat indicant la referència a l'assumpte. 

Una vegada rebut el currículum, es farà arribar a l’interessat/ada un missatge de confirmació en el qual s'estableixen també les normes de funcionament de la borsa de treball.

La recepció de currículums restarà oberta de manera continuada i les candidatures rebudes es gestionaran  en funció de les demandes ocupacionals de les empreses.

La sol•licitud d'inscripció que no vagi acompanyada de la documentació necessària no es tindrà en compte per al procés de selecció.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny-Sax Sala a través del telèfon 93 867 41 75 o per correu electrònic a borsamecatronica@santceloni.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina