Dilluns, 30 de gener de 2023
Inici   Educació   Activitats esportives
Activitats esportives
Activitats per a infants i joves que vulguin desenvolupar una activitat física o practicar un esport
  • Cursets de natació: en aquests cursets es treballa l'adaptació de l'infant al medi aquàtic, la respiració, la flotació i l'equilibri, els desplaçaments, les entrades a l'aigua, etc. Tots aquests aspectes es portaran a terme en funció de l'edat i el nivell de cada alumne fins arribar al treball específic de la tècnica dels estils. De 6 a 14 anys.
  • Jocs esportius: sessions confeccionades per un monitor amb criteris lúdics i de tonificació general destinades a la preparació dels petits al món de l'activitat física. Per a infants de 5 a 12 anys.
  • Zumba infantil: activitat de ball-fitness inspirat en la música llatina, treball cardiovascular, de tonificació i de flexibilitat dirigit a nens i joves d'entre 5 i 12 anys.
  • Espíning jove: sessions d'espíning de baixa intensitat pedalejant sobre una bicicleta estàtica al ritme de la música i seguint els exercicis que marca un monitor. Per a joves d'entre 12 i 15 anys.


Per més informció contacteu amb el CME Sot de les Granotes, al c. Francesc Macià, 15, al telèfon 93 848 69 13 o a l'a/e santceloni@ufec.cat.

Si voleu conèixer les activitats o contactar amb les entitats esportives de Sant Celoni i la Batllòria, consulteu-le a aquest enllaç.

 

Tornar a lla pàgina principal de Creixem en família

 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

Contacte

Rectoria Vella

Àrea de Cultura i Educació
Àmbit d'Educació

Rectoria Vella Mapa
Parc de la Rectoria Vella, s/n
Tel. 93 864 12 13
Fax 93 867 57 28
educacio@santceloni.cat 

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat