Escut Ajuntament

NotÝcies

Coberta pistes la Batll˛riapistes poliesportives la batll˛riaJa ha comenšat la segona fase de les obres de la coberta parcial de la pista poliesportiva de la Batll˛ria amb el muntatge de l'estructura, una sŔrie d'arcs que van de fonament a fonament creuant la pista transversalment assegurant l'alšada lliure interior necessÓria.

Aquesta construcciˇ suposarÓ una millora al poble perquŔ s'ampliaran els seus usos en l'Ómbit cultural, escolar i social. ╔s a dir, els alumnes de l'escola Montnegre podran utilitzar la nova pista amb la coberta durant l'horari escolar, ja sigui per l'activitat d'educaciˇ fÝsica, per l'estona de pati, com per altres activitats tan pedag˛giques com festives junt amb les seves famÝlies. Fora de l'horari escolar, les pistes estaran obertes per ˙s de tots els ve´ns de la Batll˛ria i per les entitats culturals per realitzar festes i actes culturals.

El cost de la cobertura parcial es preveu un cost de 300.000 € per part de l'Ajuntament de Sant Celoni amb l'aprovaciˇ del Departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El projecte de la construcciˇ es basa en quatre fases de treball, la primera base d'excavacions i fonamentaciˇ, la segona fase per muntar l'estructura, la tercera, la colĚlocaciˇ de la lona i per ˙ltim acabats d'obra i instalĚlacions.

L'alcalde RaŘl Garcia i la regidora d'Educaciˇ i la Batll˛ria, Ana´s Medina, han visitat les obres aquest matÝ.

Informaciˇ publicada l'11 de febrer de 2020