Escut Ajuntament

Notícies

Cartell CarnavalLa lectura del manifest del Rei Carnestoltes i el particular enterrament de la Sardina per part de la Colla de Diables ha tancat la festa de Carnaval i Gitanes d'enguany. L'acte es va poder seguir per les xarxes socials de l'Ajuntament i de la Colla de Diables. Si us el vau perdre, aquí el teniu.

El programa de Carnaval i Gitanes 2021 s'ha hagut d'adaptar a un format virtual i ha tingut el Rei Carnestoltes comandant el poble i donant un mandat a tota la ciutadania per cada dia de la setmana.

24 grups bombolla van participar al Concurs de Disfresses tal i com podeu veure en aquest recull i tots van aconseguir un premi: vals per gastar als establiments de restauració del municipi. La Gala de lliurament de premis es va emetre en directe dissabte 13 per les xarxes municipals. Si no la vau poder seguir, aquí teniu el vídeo.

La pandèmia va obligar a suspendre la Filferrada del dissabte 13 i el Ball de Gitanes del diumenge 14 de febrer. Però malgrat tot, no s'ha volgut perdre aquesta tradició tan arrelada al municipi i per això es va organitzar un acte institucional i virtual que es va emetre en directe diumenge per les xarxes socials de l'Ajuntament i de la Colla de Gitanes. Aquí el teniu!

Finalment, ahir dimecres la Colla de Diables va organitzar un Enterrament de la Sardina virtual, que va posar punt final als actes de Carnaval i Gitanes 2021.

Aquí teniu algunes fotos de la Gala de lliurament de premis del Concurs de disfresses i de l'acte institucional del Ball de Gitanes:

Gala concurs-1Gala concurs-2Gala concurs-3
Acte Gitanes-1Acte Gitanes-2Acte Gitanes-3Acte Gitanes-4
Informació publicada el 18 de febrer de 2021