05/05/2021

L'Oficina de Català ofereix una subscripció gratuïta a revistes digitals a tothom que s'apunti al Voluntariat per la Llengua

voluntariat 1L'Oficina de Català de Sant Celoni ofereix un interessant incentiu a tothom que s'apunti al Voluntariat per la Llengua, sigui com a Voluntari o com a Aprenent: 3 mesos de subscripció gratuïta al catàleg de revistes digitals en català que aplega la plataforma iQuiosc.cat. Continguts de tota mena, a qualsevol lloc i en qualsevol moment!

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. L'objectiu és que les persones aprenentes es llencin a parlar la llengua i puguin practicar en un context real i de forma relaxada.

T'agradaria conèixer persones d'arreu del món que volen practicar el català per poder parlar-lo sense vergonya? Vols millorar i ampliar el teu ús del català? Si voleu participar en el programa o consultar qualsevol dubte, adreceu-vos a:

Oficina de Català de Sant Celoni
Tel. 677 25 54 84
santceloni@cpnl.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina