13/09/2022

El gegantó Mau donarà gràcies al món sanitari català visitant més d'una quarantena d'hospitals

El projecte Onada d'Agraïments recorrerà 1.800 km entre el 16 de setembre i el 7 d'octubre

onadaEl gegantó Mau de la Colla de Geganters de Sant Celoni vol donar gràcies al personal sanitari i de suport per tota la seva implicació habitual i, especialment, durant la pandèmia de la COVID-19.

Ho fa mitjançant el projecte Onada d’agraïments, que recorrerà més de 1.800 km aturant-se en més d’una quarantena d’hospitals de totes les regions sanitàries del Principat de Catalunya, des de Vielha fins a Amposta.

L’inici serà el 16 de setembre a l’hospital de Sant Celoni i el final el 7 d’octubre al Departament de Salut de la Generalitat, Barcelona. Durant les visites, es llegirà un manifest i els voluntaris del projecte intercanviaran paraules amb els equips dels centres.

Mau el gegantóEl gegantó Mau forma part de la Colla de Geganters de Sant Celoni des de l’any 1996, pesa 28 kg. i habitualment va vestit de geganter de la Colla. En aquesta ocasió, s’ha mudat amb una bata blanca de sanitari.

L'acte d'inici del projecte serà aquest divendres 16 de setembre a dos quarts de 12 a la plaça de la Vila, des d'on es dirigirà a l'Hospital de Sant Celoni passant per la Residència Verge del Puig.

Per a més informació i per a col·laborar en el projecte: geganters.santceloni@gmail.com. Podeu seguir les novetats del projecte a les xarxes socials, amb el hashtag #onadagegantdagraiments. A més, des de l'emissora municipal Punt 7 Ràdio es farà un seguiment i els trucaran tres cops per setmana. 

 

Mapa amb la ruta que seguirà el projecte

Llista de municipis que es visitaran

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina