Escut Ajuntament

Notícies

Nou Sax Sala-1Es va adjudicar a l'empresa Teyco SL per un valor d'1.900.824,73 €

Nou Sax Sala-2La Junta de Govern Local reunida en sessió extraordinària dilluns 23 al matí va adjudicar a l'empresa Teyco SL les obres de construcció del Centre de formació Baix Montseny – Sax Sala per un valor d'1.900.824,73 € provinents del Fons d'Inversió Local. Es tracta d'un edifici de 2 mil metres quadrats al carrer Vallès que acollirà els serveis municipals de formació i ocupació.

El centre aplegarà els actuals serveis del Centre de formació d'Adults, l'Oficina de Català, el Pla de Transició al Treball i el Servei Municipal d'Ocupació (Orientació laboral, creació d'empreses, club de feina), i incorporarà un espai de desenvolupament econòmic, formació ocupacional vinculada amb les empreses i formació professional lligada amb el Departament d'Educació i l'IES Baix Montseny.

Nou Sax Sala-1L'edifici de 4 plantes (1 soterrada, planta baixa i dos pisos) tindrà uns dos mil metres quadrats i ocuparà tota la façana del carrer Vallès entre els carres de Palautordera,  Montserrat i la plaça Baix Montseny.

Informació publicada el 26 de març de 2009