Inici / Ocupació / Borsa de treball Química Industrial

Borsa de treball Química Industrial

Fruit del treball conjunt amb les empreses del sector químic del Baix Montseny, l’Ajuntament rellança la Borsa de treball Química especialitzada, per tal de donar resposta a les demandes del teixit productiu i de les persones professionals del sector. 

La Borsa de treball va alineada a les necessitats actuals del sector de la indústria química instal·lada al Baix Montseny i a la seva àrea d’influència, de manera que té un enfocament i una vessant pura de Química Industrial, quedant excloses doncs les candidatures de l’àmbit clínic. 

Les persones que estigueu interessades en formar part de la Borsa de treball, heu de poder acreditar objectivament formació reglada i experiència específiques en el sector.

Per a inscriure-us a la Borsa de treball Química, només cal que empleneu correctament aquest formulari.

indústria química

El funcionament de la Borsa de treball és el següent:

    -  Podeu realitzar candidatures pro actives registrant-vos a la Borsa i pujant el vostre currículum actualitzat, per tal que aparegueu a les recerques com a resposta a les demandes de treball rebudes per part de les empreses.

    -  Rebreu un correu electrònic com a resposta immediata, confirmant-vos la correcta inscripció proactiva i la recepció del currículum.

    -  L’Ajuntament només contactarà amb les persones inscrites quan la candidatura hagi estat preseleccionada per a una oferta de treball en actiu, de tal manera que si veieu que no ens hi posem en contacte és perquè la vostra candidatura no ha estat preseleccionada per a l’oferta que estem gestionant en aquell moment. En aquest cas seguireu formant part de la Borsa per a futures oportunitats.

En cas que ens vulgueu tornar a enviar el vostre currículum actualitzat ampliant una nova experiència professional, actualitzant les vostres dades de contacte, etc., haureu de tornar a realitzar la inscripció de nou i a pujar el currículum amb la informació actualitzada.

La Borsa de treball serà revisada anualment, de tal manera que mantindrem les vostres inscripcions mentre no sol·liciteu el contrari. Per tant si les vostres dades de contacte o curriculars han sofert modificacions respecte a la informació introduïda en la inscripció a la Borsa, haureu d’enviar un correu a l’adreça borsaquimica@santceloni.cat, per tal de notificar aquests canvis i per tal de poder-ho tenir en compte. 

Per a donar-vos de baixa de la Borsa de treball Química, podeu sol·licitar-ho escrivint un correu electrònic a borsaquimica@santceloni.cat (escrivint a l’assumpte “baixa”). Si ho feu, les vostres dades seran eliminades dels fitxers de l’Ajuntament de Sant Celoni.

Per a més informació, podeu contactar amb Sax Sala- Centre de Formació, Ocupació i Empresa a través del telèfon 93 867 41 75 o per correu electrònic a borsaquimica@santceloni.cat (escrivint a l’assumpte “consulta”).

 

Informació bàsica sobre el tractament de dades personals: Base jurídica:  Exercici de poders públics 8art. 6.1.e del RGPD 2016/679). Responsable: Ajuntament de Sant Celoni. Plaça de la Vila, 1. 08470 Sant Celoni. NIF. P-0820100F. Finalitat:gestionar la promoció i dinamització de l'activitat comercial i de la prestació de serveis comercials al municipi. gestionar el Servei d'Ocupació per a persones en recerca de feina. Gestionar el servei de promoció de creació d'empreses i emprenedoria. Drets: D'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d'oposició al tractament. Podeu execir-los mitjançant una sol·licitud dirigida a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o per altres mitjans que preveu l'article 16.4 de la Llei 39/2015. Informació addicional ampliada a Política de Protecció de Dades.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina