Anar a la plana de números del butlletí

Teatre Ateneu - Sant Celoni | Circ sala al Teatre Ateneu: Toca toc amb Paki Paya (PRE-ESTRENA) aquest dissabte 10 d'abril a les 19 h
Programació Teatre Ateneu febrer-maig 2021

Toca toc - Paki Paya

Adrià Mascarell i Noemí Díaz, intèrprets
Danilo Facelli i Karl Stets, direcció

Alícia i Antonio ens obren les portes de la seva intimitat i ens submergeixen en un còmic en moviment. Un viatge de pujades i baixades, amb les seves corbes i explosions, on convoquen grans moments del cine i grans èxits musicals. Volen al quadrant aeri, giren sobre patins, es transformen, es persegueixen, s´amaguen i sedueixen en un joc de portes i finestres. Una història que explica amb amor i tendresa què succeeix quan dues persones es troben.

 


Venda d'entrades:

  • Al Centre Municipal d'Expressió (c. Sant Josep, 18), de dilluns a dijous, de 10 a 13 i de 17 a 20 h. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).
  • En línia, a aquest enllaç.
  • A les taquilles del Teatre, entrada pel carrer Germà Emilià, una hora abans de l'espectacle. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).

 Butaca Jove

 Tots els espectacles de la programació Teatre Ateneu febrer-maig 2021

Data: Dissabte, 10 d'abril de 2021
Hora: 7 h tarda
Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Preu: 10€/ 8€/ 5€
Durada: 70 minuts
Programació Teatre Ateneu febrer-maig 2021

smiley-despres-amor

Ramon Pujol i Albert Triola, intèrprets
Guillem Clua, direcció

Han passat sis anys des del darrer cop que vam veure a l´Àlex i el Bruno. Els vam deixar just després d´enviar-se un smiley que ho va canviar tot, i fent-se un petó de pel·lícula. Però les coses no van anar com esperaven. Les seves diferències es van anar fent més i més grans a mesura que passaven els mesos. La realitat del dia a dia es va acabar imposant a l´enamorament edulcorat de les pel·lícules i avui, sis anys després, tot és ben diferent. L´Àlex està a punt de fer quaranta anys i el Bruno s´ha d´enfrontar a una de les decisions més importants de la seva vida. 


Venda d'entrades:

  • Al Centre Municipal d´Expressió (c. Sant Josep, 18), de dilluns a dijous, de 10 a 13 i de 17 a 20 h. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).
  • En línia a aquest enllaç.
  • A les taquilles del Teatre, entrada pel carrer Germà Emilià, una hora abans de l´espectacle. NOMÉS TARGETA (no en efectiu).

 Butaca Jove

Data: Dissabte, 17 d'abril de 2021
Hora: 7 h tarda
Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Durada: 90 minuts
Tipus d'actes: Teatre
INFORMACIÓ IMPORTANT- PREVENCIÓ COVID-19

PrecaucionsCOVID-AteneuPer tal de garantir la seguretat sanitària, cal que arribeu al Teatre mitja hora abans de l'inici de l'espectacle. Les entrades són numerades i l'aforament limitat al 50%. 

Consulta la resta d'espectacles de la programació Teatre Ateneu febrer-maig 2021


Com menja un caníbal. Descompte exclusiu al Teatre Auditori de Granollers

GPS caníbal al TAG

Ajuntament de Sant Celoni
Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 - santceloni@santceloni.cat

REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa