Anar a la plana de números del butlletí

Programació cultural familiar | Tarda de Teatre familiar: La faula de l'esquirol amb La Baldufa Teatre
Destacats
Programació Teatre Ateneu

La faula esquirolEnric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan, Ferran López, intèrprets 
Jokin Oregi, direcció

El gran eriçó viu plàcidament, a l'ombra d´un gran roure, i cuida dels seus, mentre gaudeix del seu raconet de món. Un dia, però, aquesta pau es veurà pertorbada, per l'arribada d'un esquirol amable, trapella i juganer. La seva convivència no serà fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector, i un esquirol amb ganes de saber i compartir. Una de les característiques de les faules és que sempre acaben amb una conclusió moral. De què ens vol parlar La faula de l'esquirol? Amb aquest espectacle, La Baldufa us proposa de pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge

 


 Venda d'entrades:

  • en línia, a aquest enllaç.
  • presencialment anticipades, al Centre Municipal d'Expressió (c. Sant Josep, 18), de dilluns a dijous de 10 a 13 i de 17 a 20 h.
  • presencialment, a les taquilles del Teatre Ateneu, una hora abans de l'espectacle (només targeta).
Data: Dissabte, 9 d'octubre de 2021
Hora: 6 h tarda
Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Durada: 50 minuts
Tipus d'actes: Infantils, Teatre

Setmana Bosc INsta
Us presentem la VII edició de la Setmana del Bosc de Sant Celoni, una proposta plena d'activitats: tallers familiars, passejades guiades, conferències, concerts, espectacles, art al carrer, poesia als aparadors, premi Bosquerol... i amb la celebració de la Fira del Bosc el 16 i 17 d'octubre, un espai de trobada de persones, projectes, productes i propostes vinculades al bosc. Consulteu el programa

Aquest any, la VII Setmana del Bosc posa l'accent en la Cultura. Per això amplia el seu àmbit de participació amb projectes d'intervenció a l'espai urbà realitzats per 6 artistes de Sant Celoni o vinculats al Baix Montseny. El Bosc i els sentits proposa un itinerari per instal·lacions artístiques efímeres al barri de al Força.

Lligat a la Cultura enguany també es podrà gaudir de la proposta Brots de Poesia, una relació de fragments de poemes, versos o prosa, plasmats en aparadors de comerços o equipaments.

Precisament el Premi Bosquerol de l'any 2021 s'ha atorgat a l'artista plàstic Perejaume que el recollirà en el marc del concert de dissabte 16 d'octubre als jardins de la Rectoria Vella.

Trobareu tota la informació i per fer reserva d'entrades en el següent enllaç
Us animem a gaudir-ne! 

Agenda

Rectoria VellaAl parc de la Rectoria Vella es visita Sant Martí de Pertegàs, antiga parròquia de la vila d'origen romànic, i el casal gòtic de la Rectoria Vella. Seguidament es va al barri de la Força o nucli fortificat medieval. Es visita la torre de la Força i un dels murs i l'absis de la capella de Sant Celoni, que va donar nom al poble. L'itinerari finalitza a la capella romànica de Sant Ponç, de l'antic hospital de leprosos.

Punt de trobada: parc de la Rectoria Vella

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a aquest enllaç.

Data: Dissabte, 9 d'octubre de 2021
Hora: 6 h tarda
Lloc: Rectoria Vella

EsglésiaLa visita s'inicia a la plaça de la Vila, amb edificis com les cases porticades, que evoquen el mercat, els casals dels rics terratinents del segle XIX o l'elegant ajuntament (1926). A la plaça de l'Església gaudirem de la decoració esgrafiada barroca del temple (1762), la més destacada de Catalunya. La visita acaba a l'Hospital Vell, situat al darrer recinte del poble que es va tancar amb un portal: la Vilanova

Punt de trobada: plaça de la Vila

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a aquest enllaç.

Data: Diumenge, 10 d'octubre de 2021
Hora: 6 h tarda
Lloc: Plaça de la Vila
Ajuntament de Sant Celoni
Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 - santceloni@santceloni.cat

REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa