10/07/2007

Nova edició de l'Acampada Jove a Sant Celoni

acampada jove 2007 concert PetsPer tercer any consecutiu Sant Celoni acull milers de joves que comparteixen
música, cultura i lleure, en aquest punt de trobada estiuenc de dijous 12 de juliol fins diumenge 15. Com en les dues darreres edicions, té lloc a la zona esportiva municipal de can Sans i els terrenys de can Reverter i de can Poll. Enguany l´Ajuntament vol aprofitar el festival per potenciar la imatge del municipi com a destinació turística molt vinculada als parcs naturals del Montseny i del Montnegre. Acampada Jove InformadorsUna altra iniciativa per millorar l´estada dels visitants és el servei d´informació que l´Ajuntament ofereix mitjançant sis informadors/res que estan a disposició de tothom per explicar tot allò que se´ls pugui consultar referit a Sant Celoni. Hi ha un punt d´informació fix i els altres es mouen per l´àmbit del centre històric i comercial, l´eix de la carretera de Campins, l´estació de tren, la Rectoria Vella, etc. Aquestes persones no només garanteixen la millor informació, també tenen com a missió vetllar perquè qualsevol eventualitat que es produeixi al carrer pugui ser atesa degudament i amb agilitat.

Pel que fa a les entrades, l'Ajuntament i la JERC han acordat per primera vegada que el jovent  de 14 a 28 anys, empadronats a Sant Celoni fins el dia 25 de juny d´enguany, podran gaudir de descomptes en els preus de les entrades de l´Acampada  Jove 2007.

Si voleu consultar el programa i altres informacions, entreu al web www.acampadajove.cat

A nivell de promoció turística, l´Ajuntament lliurarà a tots els acampats una bossa-motxilla que portarà imprès el text Sant Celoni és Montseny - Montnegre, a més d'informació sobre el municipi (hostaleria, comerç, serveis...). També s´ha preparat un full – joc, que a partir de preguntes sobre aspectes diversos de Sant Celoni pretén provocar la curiositat per conèixer la vila. Entre els que endevinin i lliurin la butlleta amb les dades de contacte, se sortejaran dos caps de setmana d´estada a Sant Celoni, gentilesa de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) i de diversos establiments.
.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Dissabte, 30 de gener de 2010
Liquidació d'articles de les botigues del cente de la vila
Dissabte, 14 de juliol de 2007
Ojos de Brujo + Obrint Pas + Rude & Vissez aka Mr. Review + Berri Txarrak + Dr. Calypso
Divendres, 13 de juliol de 2007
Celtas Cortos + La Troba Kung-Fú + Betagarri + Feliu Ventura + Burman Flash
Dijous, 12 de juliol de 2007
Els Pets + Habeas Corpus + Díscipulos de Otilia + Soul Atac
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina