Escut Ajuntament

10/07/2007

acampada jove 2007 concert PetsPer tercer any consecutiu Sant Celoni acull milers de joves que comparteixen
música, cultura i lleure, en aquest punt de trobada estiuenc de dijous 12 de juliol fins diumenge 15. Com en les dues darreres edicions, té lloc a la zona esportiva municipal de can Sans i els terrenys de can Reverter i de can Poll. Enguany l´Ajuntament vol aprofitar el festival per potenciar la imatge del municipi com a destinació turística molt vinculada als parcs naturals del Montseny i del Montnegre. Acampada Jove InformadorsUna altra iniciativa per millorar l´estada dels visitants és el servei d´informació que l´Ajuntament ofereix mitjançant sis informadors/res que estan a disposició de tothom per explicar tot allò que se´ls pugui consultar referit a Sant Celoni. Hi ha un punt d´informació fix i els altres es mouen per l´àmbit del centre històric i comercial, l´eix de la carretera de Campins, l´estació de tren, la Rectoria Vella, etc. Aquestes persones no només garanteixen la millor informació, també tenen com a missió vetllar perquè qualsevol eventualitat que es produeixi al carrer pugui ser atesa degudament i amb agilitat.

Pel que fa a les entrades, l'Ajuntament i la JERC han acordat per primera vegada que el jovent  de 14 a 28 anys, empadronats a Sant Celoni fins el dia 25 de juny d´enguany, podran gaudir de descomptes en els preus de les entrades de l´Acampada  Jove 2007.

Si voleu consultar el programa i altres informacions, entreu al web www.acampadajove.cat

A nivell de promoció turística, l´Ajuntament lliurarà a tots els acampats una bossa-motxilla que portarà imprès el text Sant Celoni és Montseny - Montnegre, a més d'informació sobre el municipi (hostaleria, comerç, serveis...). També s´ha preparat un full – joc, que a partir de preguntes sobre aspectes diversos de Sant Celoni pretén provocar la curiositat per conèixer la vila. Entre els que endevinin i lliurin la butlleta amb les dades de contacte, se sortejaran dos caps de setmana d´estada a Sant Celoni, gentilesa de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) i de diversos establiments.
.