Escut Ajuntament

01/08/2007


Ja saps si ets un Seny o un Negre?... Doncs no perdis el temps! Tria i alia´t a una de les dues colles. Aquest any amb nous caps de colla, energies noves, molta força!!

Vols conèixer els caps de colla... a continuació te´n fem cinc cèntims:

Dani Julià
Cap de Colla dels Senys

• A punt per a la festa?

Home, i tant!! Sí! Preparats per guanyar!!

• Què n´esperes de la Festa Major 2007?

Molta participació de la gent!! Que tothom hi trobi el seu lloc, surti al carrer i tinguin moltes ganes de passar-s´ho bé.

• Per què val la pena ser dels Senys?
Perquè som una minoria però algun dia... no molt llunyà... serem la gran majoria.

• Els Senys prepareu alguna novetat?

N´hi ha algunes al calaix... però encara no es pot dir res! L´any passat, com recordareu, vam fer les samarretes dels Senys Sense Senys... que ja feia anys que corrien, però ara encara agafaran més força!! Prepareu-vos!!

• Amb quina prova del Corremonts et quedes?

Ostres!! No sé!! És difícil... amb totes... però potser la que fa més gràcia és la Rucada. Aquest any, però, el Corretorts del divendres pinta molt bé, sembla que cervesa gratuïta i festa... els Senys hi caurem com mosques!!

• Quin és el millor moment de la Festa?

Cada any té el seu... però potser el pregó que des de fa uns anys, cada festa l´organitza un entitat del poble i és diferent... els dinars de la mama... els de Festa Major... que dius...
I el veredicte de Corremonts... però a favor del Senys!!!

• Quin és el teu millor record de la Festa Major?

El meu millor record de Festa Major?!!?? Bé, potser els correfocs o l´espectacle d´inici de festa que vam fer fa 2 anys amb els Diables... ja veus que tiro cap a casa, fa molts anys que sóc de la Colla del Diables de Sant Celoni.


Helena Tarragó
Cap de Colla del Negres

• A punt per la festa?

I tant!! i tant ! i segur que més que els Senys... que fins fa dos dies no tenien ni cap de colla...

• Què n´esperes de la Festa Major 2007?

Que ens ho passem molt i molt bé, que tornem a guanyar i que vingui molta gent de fora, perquè coneguin tota la moguda de Senys i Negres que tenim a Sant Celoni, i que, a poc a poc està agafant molta popularitat arreu.

• Per què val la pena ser dels Negres?
Jo penso que cadascú deu tenir els seus motius, però una cosa molt important és sentir el teu color!! Estic segura que cada Negre té els seus motius.

• Els Negres prepareu alguna novetat?

Home, síí!! Però, clar... no sé si puc avançar alguna cosa... Només dir que la gent estigui molt atenta perquè  hi haurà coses noves !

• Amb quina prova del Corremonts et quedes?

Jo em quedo amb la Rucada!!! És la prova amb què m´ho passo més bé, però... també és veritat que m´agrada molt la Campanya, amb les fotografies d´arreu... està molt bé que la gent vagi per tot el món fent-se fotografies amb el mocador del Negres, segur que això fa picar la curiositat a qui els veuen.

• Quin és el millor moment de la Festa?

Jo crec que és el 1r dia, quan surts al carrer i ja veus que es respira festa, els colls de la gent vestits amb mocadors... que una colla guarneix un racó de Sant Celoni, després ja veus que una altra colla comença per una altra banda... i veus algú amb el mocador dels Negres al coll i... no sé... sembla que ja t´hi pots acostar a parlar-hi d´una altra manera encara que no el coneguis de res.

• Quin és el teu millor record de la Festa Major?

Jo crec que em quedo amb una estirada de corda, de deu fer uns 3 anys, quan encara es feia al carrer Major. Recordo que estava ple de gent...  no sé... recordo moltíssima gent, tothom molt animat, amb el carrer Major ple de gom a gom.