01/08/2007

Espai Festa

En aquest espai hi haurà dues zones:

ZONA BARRAQUES, serà l´espai on hi haurà xerinola durant els dies de Festa Major: concerts, activitats culturals, barraques d´entitats i bars...

ZONA FIRA, serà l´espai on hi haurà totes les atraccions: autos de xoc, cavallets, tòmboles, parades de tir, etc. És l´espai que abans estava situat a la plaça de l´Estació.
El traslladem per una millor ubicació i per disposar de més espai.
Aquest espai serà provisional fins a trobar una ubicació definitiva, en la qual estem treballant. Estarà ubicat al final del carrer d´Esteve Cardelús, direcció cap a l´Institut.


Cliqueu aquí per conèixer els qrups que tocaran a l'espai barraques!!!
Aquests seran:

COSTO RICO

ORQUESTRA ALTERNATIVA

LAGARTO AMARILLO

LOS MEJORES

STROMBERS

SAUROM


Aquest any són 10 les barraques que trobarem a L´ESPAI FESTA – ZONA BARRAQUES amb servei de bar.

Les entitats que muntaran barraca són:
. Casal Popular i Independentista Quico Sabaté
. Club Billar la Bolera
. Club de Rol Alastor
. Club Patí Sant Celoni, hoquei
. Club Patí Sant Celoni, patinatge
. Colla Bastonera del Casal Quico Sabaté
. Colla de Diables
. Joventut Nacionalista de Catalunya
. Trup de Nassos


BARRACA MÒBIL  aquest any també disposarem de servei de bar a llocs on es realitzen actes com:
Tret de sortida del Corremonts
Exhibició de Ball
Ball am Xazzar, plaça de la Vila
Danses del món
L´estirada de corda
Ball country, plaça Vila
La rucada
Veredicte Corremonts
L´entitat que portarà aquesta barraca mòbil serà :
. Trup de Nassos(2)


CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR

La CUP serà l´entitat que com els darrers anys s´encarregarà de la barraca on es compren els gots.
Horari: de les 8 del vespre a les 5 de la matinada
Ubicació: ESPAI FESTA – ZONA BARRAQUES



CASAL POPULAR I INDEPENDENTISTA QUICO SABATÉ

El Casal neix l´1 de desembre de l´any 2000 a la nostra vila com a nova entitat amb ganes d´agitar la nostra gent, socialment, culturalment i en l´escena política.
La feina es decideix i s'executa a través de l'assemblearisme, i comptem ja amb 155 socis i sòcies que donen suport a les activitats organitzades: Xerrades de difusió de l'Esquerra Independentista, anticapitalisme, antipatriarcal, defensa del territori, etc., sopars populars, concerts, projeccions de vídeo...
Actius i conscients, participants de la Festa Major 2007, com portem fent fa anys, ajudant a potenciar les tradicions del poble català, dels Països Catalans.
Independència, revolució...    i Bona Festa Major!


CLUB BILLAR SANT CELONI

El club té la seva seu al carrer de Venezuela s/n (antiga escola Alfons Moncanut). La seva adreça de correu electrònic és: arpa646@hotmail.com i el telèfon de contacte és el 629365237 (Antonio)
El club es va crear l'any 2003 i es va donar d'alta al Consell Català de l'Esport l'any 2005.Del 2003 al 2006 es va dir Club Billar La Bolera. Es va participar en diferents competicions tant federades com interclubs. Es va participar a:
-Opens de Catalunya
Lliga de l'amistat
-Lliga de joves promeses, el club el va guanyar els anys 2005 i 2006.
-Diferents campionats interclubs
Al mes de setembre de 2007 el club inaugurarà noves instal•lacions situades a l´antiga escola de formació professional Alfons Moncanut amb una dotació de dos billars de caramboles escalfats, 1 taquera, 2 comptadors electrònics i diferents elements per a la pràctica i per al manteniment de les instal•lacions. Aquest equipament romandrà obert a tot aquell que vulgui practicar l'esport del billar, només cal posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça de correu electrònic o visitant el local.
 


COLLA DE BASTONERS I BASTONERES QUICO SABATÉ

La colla de Bastoners i Bastoneres Quico Sabaté es va fundar amb l'objectiu d'enfortir i divulgar la cultura popular catalana, d'una manera festiva i participativa. Després de dos anys ja podem parlar d'una entitat consolidada que ha participat en festes majors de tot el Baix Montseny així com en un munt d'actes culturals i reivindicatius d'arreu dels països catalans. Una Colla Bastonera impulsada i recolzada des del Casal, amb l'ànim de sumar gent diversa de tots els camps de la cultura que tingui ganes de passar-ho bé, aprendre a ballar i conèixer gent nova.


TRUP DE NASSOS

Entitat de Sant Celoni que treballa conjuntament amb Pallassos Sense Fronteres amb l'objectiu de fer arribar el somriure als nens i nenes de països i territoris en guerra, postguerra, situacions de refugiats i catastrofes naturals. Com ho fem? Amb els pallassos, la màgia, la música i l'art com a bandera. Durant aquests darrers 13 anys Trup de Nassos ha dut a terme més de 25 projectes solidaris i han portat espectacles fets per gent de la vila arreu del món; ha arribat fins als campaments refugiats de Sàhara, Guatemala, Nicaragua, el Salvador, Sri Lanka i, el que ha estat el darrer objectiu, els Balcans. A més, aquí volem ser la veu crítica i donar testimoni del que passa a d'altres llocs del món on la gent no és tant afortunada com nosaltres. Per això hem pensat amb la barraca-mòbil, per fer arribar la gresca i la informació al mateix temps a tots els actes de la festa major.

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Dissabte, 30 de gener de 2010
Liquidació d'articles de les botigues del cente de la vila
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina