Escut Ajuntament

01/08/2007

Començarem divendres, 7 de setembre, amb l´espectacle d´inauguració de Festa, a la plaça de la Vila, aquest any organitzat per l´Agrupació Sardanista Baix Montseny, en motiu del seu 30è aniversari; el tret de sortida del Corremonts (vols conèixer els nous caps de colla? Presentació oficial a la plaça!); seguidament el Correxarrups amb en Pep Callau.
Dissabte: mercat de l´intercanvi i animació infantil a la plaça de la Vila, trobada de puntaries al carrer Major, festa de l´escuma i xocolatada a la plaça de la Biblioteca, plantada de gegants al passeig de la Rectoria Vella, exhibició de ball i ball amb les 

Xazzar

a la plaça de la Vila .
Diumenge, el parc infantil davant la Biblioteca, una altra animació infantil, les danses del món a la plaça de la Biblioteca, karaoke a la plaça d´en Nicola i correfoc de la Colla de Diables de Sant Celoni fins l´Espai Barraques, on entre concert i concert:

Always Drinking Marching Band


Dilluns, comencem el dia amb la garnalda de bicicletes a la plaça de la Vila, sardanes amb la

Cobla La Principal de la Bisbal

, l´exhibició d´skateboarding al final del carrer del Bruc (a la pista de Sant Ponts), l´estirada de corda i els Fadunito darrere la Biblioteca i, entre l´actuació dels grups locals de dilluns i el concert de l´Orquestra Apache a l´Espai Barraques,

La Belle Image

amb la seva Diablada a tot vent.


XAZZAR


Aquesta nova formació beu que de la música balcànica de l´Europa de l´est presenta una proposta sorprenent. Es tracta d´un septet format per cinc noies i dos nois, que recupera de manera molt original en la seva primera maqueta els ritmes endimoniats dels zíngars, amb el ball i la festa com a elements predominants. Aquesta barreja de klezemer-gipsy-jazz fa gaudir el públic d´una bona estona de festa, amb música fresca i potent que no deixa a ningú que l´escolti pari de ballar.

Tindrem Xazzar, dissabte, 8 de setembre a les 23 h a la plaça de la Vila.

Veu: Miranda Gas
Violí: Noemí Rubio
Violí: Laia Serra
Clarinet: Angela Llinares
Piano i acordió: Clara Peya
Baix: Toni Vilaprinyó
Bateria: Ildefons Alonso


El seu web: www.xazzar.org

ALWAYS DRINKING MARCHING BAND: “La calle es nuestra”


 


Fa molts, molts anys... en una taverna no tan llunyana... un grup d´incauts es trobaven massa sovint per tocar al carrer. Un dia, va ser tal la comunió espontània de músics, vianants i adeptes, que en un perímetre de tres illes de cases no va quedar ser viu que pogués escapar de la catarsi. El rebombori organitzat encara és recordat per tothom; només hi havia dos opcions, entregar-se a la policia o dir que eren una banda de músics; i va ser així, fent gala als seus principis, escollint el camí més covard, com va néixer Always Dirnking Marching Band. Formada per músics i actors professionals, que encara confessen que pertanyen a una banda com aquesta, es dediquen, des de fa 5 anys, a passejar-se per tots els racons on se´ls demana, predicant als 4 vents les seves bogeries... dixie, samba, funky, xaranga, ball, saxos, batucada, neotuna, coreografies, apologies, transgressions, birra, suor i llagrimes. Per allà on passen no deixen indiferents... una boja cercavila ple de música, improvització, empatia, teatre, circ i alguna cosa més.... una banda única i genuïna que te com a objectiu principal passejar-se amb el major número de somriures i peus dansants... on els trobareu?... al carrer... per suposat!!
 
Dissabte, 8 de setembre, entre Lagarto Amarillo i Los Mejores, a l´espai barraques de la Festa Major

El seu web: www.alwaysdrinkingmarchingband.com
 
LA BELLE IMAGE

 


DIABLADA A TOT VENT

Saltant, ballant, bufant, empenyent… arriben els nous saltimbanquis de La Belle Image.

Músiques festives, cossos desvergonyits que trepitgen i martellegen per deixar les notes ben clavades a la terra. Cossos que bufen, cossos que criden, amollats dins el metall, inventen un nou cos fet de carn i metall; ballet sonor que irromp de sobte en el decorat urbà, el qual esdevé més lluminós al seu pas.

Dotze músics, que com un de sol, repiquen amb la punta dels seus peus diablades, morenades, cumbies i altres músiques d´Amèrica llatina. Com singulars ocells migradors, La Belle Image evoluciona, canvia i sap nodrir-se de la seva pròpia experiència. En un tancar i obrir d´ulls s´adapta i fa seus places, carrers i carrerons fent vibrar les parets dels nostres pobles.


Resumint. Una banda formada per instruments de vent (fusta i metall) i percussions, que des de fa un parell d´anys han incorporat la dansa  al seu espectacle per oferir un nou element expressiu a la música.