Escut Ajuntament

NotÝcies

En el marc de la fase 2 de la desescalada del COVID-19, aquest dissabte s'obrirÓ la sala d'exposicions de la Rectoria Vella recuperant la mostra que hi havia just abans de la crisi sanitÓria.

40 anys de festa! Celebrem les 40 ballades des de la recuperaciˇ de les Gitanes i, a mÚs a mÚs, la 35a ballada de la Colla del Filferro. Amb aquest aplec d'imatges fetes per └ngel Berenguer, Josep M. Cortina, Montse Guillamˇn, Rafael JimÚnez, Santi March, Carles Puche, Joaquim RebertÚ, Joan Vidal i altres fot˛grafs us convidem a reviure la festa i a gaudir dels seus personatges.

L'exposiciˇ Ball de Gitanes: la recuperaciˇ (1981-2020) restarÓ oberta a la Rectoria Vella del 13 de juny al 19 de juliol.

MÚs informaciˇ sobre l'exposiciˇ

L'accÚs dels acompanyats serÓ restringit i s'haurÓ de fer seguint diverses mesures preventives i organitzatives
Es restringeixen les visites al Centre Sociosanitari Verge del Puig i l'accÚs a l'Hospital es mantÚ de 12 a 14 h en una ˙nica persona per pacient ingressat
Es reprenen les visites de familiars i acompanyants a les plantes d'hospitalitzaciˇ. Al Centre Sociosanitari Verge del Puig continuen les visites amb cita prŔvia
Serviran per garantir la continu´tat dels ajuts de menjador als menors amb necessitats socioecon˛miques
El procÚs garanteix la seguretat de totes les persones colĚlaboradores
Es mantÚ l'activitat de diagn˛stic oncol˛gic i les proves complementÓries imprescindibles i l'Hospital de Dia
Informaciˇ publicada l'11 de juny de 2020