Escut Ajuntament

NotÝcies

L'Hospital de Sant Celoni informa que a data 25 de novembre hi ha 15 persones ingressades per la Covid-19. Les altes acumulades sˇn 165 i el total de defuncions acumulades sˇn 47.

ADAPTACIË A LA NOVA SITUACIË EPIDEMIOLĎGICA

Rehabilitaciˇ ambulat˛ria
Donat que, de moment, no s’ha pogut reobrir l’activitat del Centre de Dia Indaleci Losilla, temporalment s’estÓ realitzant la Rehabilitaciˇ ambulat˛ria en aquest centre (C/ Venešuela, 7).

Desdoblament de les UrgŔncies
L’espai de l’Hospital on es realitzava la Rehabilitaciˇ ambulat˛ria, s’ha utilitzat per desdoblar les urgŔncies i diferenciar dos circuits independents: un pels pacients sense sÝmptomes COVID i un altre per pacients amb simptomatologia COVID.

Hospital de Dia Sociosanitari
Per tal de garantir les mesures de distanciament, ha estat necessari ampliar l’espai de l’Hospital de Dia Sociosanitari. Recentment s’ha traslladat part d’aquesta activitat a la zona de l’Hospital vell, on hi havia l’Oficina de Turisme (C/ Major, 53) .

 

Comunicat de l'Hospital de Sant Celoni (pdf)

 

L'accÚs dels acompanyats serÓ restringit i s'haurÓ de fer seguint diverses mesures preventives i organitzatives
Es restringeixen les visites al Centre Sociosanitari Verge del Puig i l'accÚs a l'Hospital es mantÚ de 12 a 14 h en una ˙nica persona per pacient ingressat
Es reprenen les visites de familiars i acompanyants a les plantes d'hospitalitzaciˇ. Al Centre Sociosanitari Verge del Puig continuen les visites amb cita prŔvia
Serviran per garantir la continu´tat dels ajuts de menjador als menors amb necessitats socioecon˛miques
El procÚs garanteix la seguretat de totes les persones colĚlaboradores
Es mantÚ l'activitat de diagn˛stic oncol˛gic i les proves complementÓries imprescindibles i l'Hospital de Dia
Informaciˇ publicada el 25 de novembre de 2020