Escut Ajuntament

Notícies

comerç viuL'Ajuntament de Sant Celoni afavoreix la dinamització del comerç local de proximitat promovent que les empreses del territori utilitzin vals de compra i lots de Nadal amb producte local pels seus treballadors i treballadores. Amb aquesta acció es pretén revitalitzar el comerç local davant l'actual situació de pandèmia provocada per la COVID-19 i l'especial situació de vulnerabilitat que ha suposat. La iniciativa s'emmarca dins de les mesures del pla de xoc de suport i reactivació econòmica del teixit empresarial del municipi.

L'Ajuntament també anima a les empreses que, en el cas que aquest any no puguin gaudir del sopar de Nadal tradicional, el puguin substituir per vals de sopars als bars o restaurants de Sant Celoni i La Batllòria.

Aquelles empreses que vulguin col·laborar amb aquesta iniciativa i tinguin alguna consulta, poden contactar amb l'Ajuntament a través del correu electrònic empresa@santceloni.cat o bé del telèfon 689 035 396.

#jocomproaSantCeloni
#jocomproalaBatllòria
#comerçViuSantCeloniViu
#FemNadal

 

 

 

 

 

 

L'accés dels acompanyats serà restringit i s'haurà de fer seguint diverses mesures preventives i organitzatives
Es restringeixen les visites al Centre Sociosanitari Verge del Puig i l'accés a l'Hospital es manté de 12 a 14 h en una única persona per pacient ingressat
Es reprenen les visites de familiars i acompanyants a les plantes d'hospitalització. Al Centre Sociosanitari Verge del Puig continuen les visites amb cita prèvia
Serviran per garantir la continuïtat dels ajuts de menjador als menors amb necessitats socioeconòmiques
El procés garanteix la seguretat de totes les persones col·laboradores
Es manté l'activitat de diagnòstic oncològic i les proves complementàries imprescindibles i l'Hospital de Dia
Informació publicada l'1 de desembre de 2020