Escut Ajuntament

Notícies
Aquestes línies de telèfon només estaran operatives de 8 a 11 h del dimarts 27 de setembre

dni

Aquest proper dimarts dia 27 de setembre es donarà hora per a la tramitació del DNI prevista pel dilluns 3 i dimecres 5 d'octubre. La reserva d’hora es farà telefònicament, als números 676 81 51 74 o 609 24 40 28 el dimarts dia 27, de 8 a 11 del matí. El nombre de places és limitat, i reservat a persones empadronades a Sant Celoni i la Batllòria. Donada la demanda existent i els pocs números disponibles, es donarà preferència a la gent gran i/o amb problemes de mobilitat.

Un cop reservada hora, els interessats hauran de fer el tràmit el dia 3 d'octubre i recollir el nou carnet el dia 5, en ambdós casos presencialment al Teatre Ateneu, entrada pel Centre Municipal d'Expressió (c. Sant Josep).

Documentació que cal aportar:

  • Per caducitat: DNI, una fotografia actual i 12 €. Si heu canviat l'adreça, cal portar el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos).
  • Per primera vegada: Partida literal de naixement vigent (no superior a 3 mesos) expressa per fer el DNI, una fotografia actual i 12 €. La persona menor ha d'anar acompanyada del pare, mare o representant legal. Els menors de 5 anys han de renovar el DNI cada dos anys.
  • Per canvi de domicili: Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos), DNI i una fotografia actual. Si el DNI està vigent, el tràmit és lliure de taxes; si no, s'haurà de pagar la taxa de caducitat.
  • Per pèrdua: una fotografia actual, fotocòpia del DNI o alguna altra documentació on figuri el número de DNI, i 12 €. Si heu canviat de domicili, cal el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos). Atenció: el duplicat del DNI que es fa portarà la mateixa data de caducitat que el DNI perdut.
  • Per sostracció: una fotografia actual, 12 € i la denúncia, si la teniu, o alguna altra documentació on figuri el número de DNI. Si heu canviat de domicili, cal el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos). Atenció: el duplicat del DNI que es fa portarà la mateixa data de caducitat que el DNI sostret.

La unitat mòbil que ve a Sant Celoni no farà renovacions per traducció del nom o canvis en les dates, noms o cognoms. Tampoc fa renovacions de Passaport o NIE: en aquests casos, us haureu d'adreçar a una comissaria fixa. Les famílies nombroses gaudeixen de taxa gratuïta.

Per qualsevol dubte, truqueu a la Policia Local al telèfon 93 864 12 17.

Informació publicada el 20 de setembre de 2022