Divendres al matí, una setantena de persones van poder tastar cinc varietats antigues de tomàquet acompanyats per les explicacions i els comentaris del cuiner vallesà Pep Salsetes. Aquest acte s'inclou dins del projecte liderat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental de recuperació i promoció de varietats antigues de tomàquet de la nostra comarca, en el que també hi participen agrobotigues i restaurants de Sant Celoni.
Divendres a la tarda, més de 40 persones varen omplir la sala d'actes Bernat Martorell per iniciar-se en els secrets de la degustació de vins i varen tastar alguns dels caves de la casa Mestres de Sant Sadurní d'Anoia. I el dissabte, sis restaurants i una bodega del municipi varen sortir a la plaça de la Vila per oferir als prop de 300 assistents les seves millors creacions de tardor.
La Tardor gastronòmica continua aquest dimecres amb la cuina en directe a la plaça del bestiar, coincidint amb la celebració del mercat setmanal. I el dissabte, a partir de les set de la tarda, mostra de tapes a la plaça de la Vila (5 euros: 2 begudes –refresc o cervesa-, 3 tapes i el got. 1 euro retornable en retornar el got).
A més a més, cada dia durant tot el mes, els menús gastronòmics a 13 restaurants celonins i el Corretapes a 14 establiments més.
Podeu consultar el programa complet de la Tardor gastronòmica a www.santceloni.cat/tardorgastronomica