16/10/2012

Cap de setmana de degustacions de tomàquets, vins i platets de tardor

Més de 400 persones han participat aquest cap de setmana en alguna de les activitats de la Tardor gastronòmica

Tast tomàquetsDivendres al matí, una setantena de persones van poder tastar cinc varietats antigues de tomàquet acompanyats per les explicacions i els comentaris del cuiner vallesà Pep Salsetes. Aquest acte s'inclou dins del projecte liderat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental de recuperació i promoció de varietats antigues de tomàquet de la nostra comarca, en el que també hi participen agrobotigues i restaurants de Sant Celoni.

Divendres a la tarda, més de 40 persones varen omplir la sala d'actes Bernat Martorell per iniciar-se en els secrets de la degustació de vins i varen tastar  alguns dels caves de la casa Mestres de Sant Sadurní d'Anoia. I el dissabte, sis restaurants i una bodega del municipi varen sortir a la plaça de la Vila per oferir als prop de 300 assistents les seves millors creacions de tardor.

Xerrada vinsLa Tardor gastronòmica continua aquest dimecres amb la cuina en directe a la plaça del bestiar, coincidint amb la celebració del mercat setmanal. I el dissabte, a partir de les set de la tarda, mostra de tapes a la plaça de la Vila (5 euros: 2 begudes –refresc o cervesa-, 3 tapes i el got. 1 euro retornable en retornar el got).

A més a més, cada dia durant tot el mes, els menús gastronòmics a 13 restaurants celonins i el Corretapes a 14 establiments més.

Podeu consultar el programa complet de la Tardor gastronòmica a www.santceloni.cat/tardorgastronomica

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina