04/01/2018

Tot a punt per la cavalcada de ses Majestats els Reis a Sant Celoni i la Batllòria!

llotja reisAquest divendres dia 5 arriben com cada any els Reis Mags d'Orient i a Sant Celoni i a la Batllòria tot està enllestit amb l'objectiu que nens i nenes puguin gaudir d'aquesta màgica visita. 

A Sant Celoni, ses Majestats arribaran a les 6 de la tarda pel pont de l'escola Josep Pallerolai arribaran a la plaça de la vila pels volts de 2/4 de 8 del vespre, on atendran als nens i nenes de la vila a la llotja instal·lada al centre de la plaça fins a 2/4 de 9 del vespre.

El recorregut serà el següent: carrer Roger de Flor, carrer Bruc, carrer Compte Borrell, carrer Jaume I, carrer Roger de Flor, carretera Vella, carrer Major, plaça de l'Església: adoració al nen Jesús, carrer Major i plaça de la Vila. Teniu més informació a aquest enllaç.

Aquest recorregut tindrà algunes afectacions en l’estacionament i mobilitat de vehicles:

  • A partir de les 2 de la tarda, es prohibirà l’estacionament als carrers Roger de Flor, Bruc, Comte Borrell, Jaume I, carretera Vella i Major.
  • A partir de les 5 de la tarda i fins les 2/4 de 8 del vespre, aproximadament, es faran talls de trànsit per tots els carrers per on passa la cavalcada. Cal tenir en compte que la cavalcada pujarà per la carretera Vella en contrasentit, i per tant, hi haurà carrers adjacents que també es veuran afectats.   
  • A partir de les 5 de la tarda i fins que hagi passat la cavalcada, es tancarà l’accés a la carretera Vella i carrer Major i es desviaran els vehicles cap al carrer Rajoleria.

A la Batllòria, Els Reis Mags de l'Orient arribaran pel pont de la Tordera, aproximadament a 2/4 de 7 de la tarda. L'arribada a la plaça de l'Església serà pels volts de 2/4 de 8 del vespre. Un cop allà, els Reis acolliran a tots els nens i nenes de la Batllòria. Teniu més informació a aquest enllaç

  

Consells de seguretat per gaudir de la Cavalcada

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina