29/01/2021

Atenció: Renoveu les targetes de la Deixalleria emeses abans de l'1 de gener de 2019

428 famílies han obtingut bonificació a la taxa d'escombraries aquest 2020

targeta deixalleriaUs informem que les targetes que l'ajuntament posa a disposició de les persones usuàries que vulguin obtenir bonificacions sobre la taxa d'escombraries fent ús de la Deixalleria emeses a Sant Celoni abans de l’1 de gener de 2019 ja no són vàlides. Per tant, per poder continuar gaudint d'aquesta bonificació, caldrà que les renoveu. La renovació de la targeta l'haureu de fer, presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Celoni (c. Campins, 24 - El Safareig) de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. Els documents que haureu d'aportar són:

  • Sol·licitud específica (podeu descarregar-la a aquest enllaç, o demanar-la a la mateixa OAC)
  • Darrer rebut de taxa d’escombraries (original o còpia)

Si disposeu de la targeta i està emesa a Sant Celoni, assegureu-vos que porta imprès el text: “Vàlida a partir de 2019”. Si no és així, la targeta no es podrà utilitzar per demanar la bonificació de la taxa d’escombraries. Aquest canvi no afecta els usuaris dels altres municipis del Baix Montseny que utilitzen aquest servei, les targetes dels quals continuen sent vàlides.

Malgrat que podeu consignar les entrades a la Deixalleria amb el DNI, és millor que feu servir sempre la targeta. I si ho voleu, a més, podeu donar a la Deixalleria una adreça de correu electrònic perquè us enviïn el resguard de l’aportació.

 

428 famílies han obtingut bonificació a la taxa d’escombraries aquest 2020

La Deixalleria de Sant Celoni ha continuat la seva tasca de recollida i reciclatge de residus a un alt ritme aquest passat 2020; en total s'han registrat 6.257 entrades, de les quals 2.443 eren de 570 usuaris particulars amb targeta. I d’aquests 570 usuaris particulars, 428 hi han anat diversos cops i obtindran, per tant, la corresponent bonificació a la seva taxa d'escombraries, demostrant així la utilitat i acceptació d'aquesta iniciativa.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina