18/07/2022

5 domicilis es beneficien del programa d'arranjament d'habitatges per a persones grans o amb discapacitat

habitatges rehabilitats-1L'Ajuntament de Sant Celoni ha realitzat aquest any arranjaments a les llars de cinc persones de la vila majors de 65 anys o amb discapacitat.

Les actuacions s'inscriuen en un programa per garantir les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica als domicilis d'aquest col·lectiu, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. En aquest cas, s'ha substituït la banyera per una dutxa per tal d’afavorir l’accessibilitat i facilitar la higiene personal.

habitatges rehabilitats-2Les persones interessades en aquest programa, o bé els seus familiars, podeu adreçar-vos a l'Àmbit de Serveis Socials i Habitatge (edifici Puigdollers, c. Grup Escolar, 6, tel. 93 864 12 12) per sol·licitar més informació sobre les condicions d'accés al Programa. L’ajuntament valorarà la situació de cada cas i determinarà la idoneïtat del recurs. Es poden beneficiar del programa:

  • Persones de 65 anys o més, amb discapacitat o en situació de dependència, o amb insuficiència de recursos econòmics.
  • Persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física o psíquica per a desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar (no és imprescindible certificació del grau de discapacitat).
  • Persones més grans de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran.
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina