Diumenge, 3 de desembre de 2023  -  6 h tarda

Cinema: L'apartament, de Billy Wilder (1960)

Cicle WilderLanga, programació desembre de LaFilmo

wilderlangaPer treure’ns el fred de sobre, al desembre torna la comèdia a laFilmo amb el cicle ‘WilderLanga’ de mà de dos dels seus directors més representatius: Billy Wilder i Luís G. Berlanga, cada un amb el seu estil, però contant ambdós amb la col·laboració dels seus extraordinaris guionistes, que els va portar a conquerir crítica i públic arreu.

L'Apartament (1960), comèdia cabdal de Billy Wilder amb un repartiment en estat de gràcia encapçalat per Jack Lemmon, Shirley MacLaine i Fred MacMurray.

Escrita en col·laboració amb el seu guionista habitual I.A.L. Diamond, el film ens explica la història d'un modest empleat d'una companyia d'assegurances de Manhattan que presta ocasionalment el seu apartament per a les cites amoroses dels seus superiors amb l'esperança de millorar la seva posició a l'empresa.

Les peripècies de Jack Lemmon a la cuina, la seva química amb Shirley MacLaine o la banda sonora d'Adolph Deutsch fan que sis dècades després de la seva estrena continuï enamorant audiències amb el seu estil elegant, divertit, melancòlic i romàntic que la va fer una de les millors comèdies de la història i guanyadora de cinc Òscars entre infinitat de guardons.

Lloc: Teatre Ateneu, Sala Lluís Giró
Organitza: laFilmo del Baix Montseny
Preu: Entrada lliure
wilderlanga
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina