05/09/2024

Una Festa Major més segura i conscient

fm_segura

Amb la premissa que La Nit no és excusa!, la Festa Major de Sant Celoni vol reivindicar-se com una festa lliure de qualsevol actitud masclista o LGTBI-Fòbica, una festa conscient i segura per a tothom que disposarà de Punt Lila i Punt Salut:

  • Servei de Punt Lila fix com a espai d’informació, sensibilització i denúncia d’agressions durant les nits de Barraques i un servei de Punt Lila itinerant que donarà servei també a l’espai festiu Sound System a la Rectoria Vella. Davant de qualsevol agressió, les companyes del Punt Lila oferiran suport a la víctima i l’acompanyaran en allò que necessiti.
  • fm_conscientCarpa Punt Salut amb informació i material del Tritó, entitat que treballa la prevenció d’addiccions i drogodependències al Baix Montseny. A més, es disposarà de parelles itinerants que faran intervencions amb joves per alertar dels perills del consum d’alcohol i drogues, així com donaran consells per fer-ne un consum responsable i minimitzar-ne els danys.

El Punt Lila i el Punt Salut es complementaran amb el dispositiu preventiu de seguretat conjunt entre la Policia Local i Mossos d'Esquadra de Sant Celoni. Aquest dimecres es va definir la distribució operativa dels efectius d’ambdós cossos policials en funció del programa de festes i prestant especial atenció en els espectacles de pública concurrència, on es congrega un major nombre de persones. Els agents estaran coordinats amb el personal de seguretat privada contractat en tot moment.

La reunió amb els cossos de seguretat va comptar amb l'assistència de l’alcalde Eduard Vallhonesta i el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Josep Capote que van agrair als responsables policials la resposta i implicació donada pel personal policial que treballarà aquesta Festa Major.

fm_seguretat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina