Escut Ajuntament

Diumenge, 8 d'octubre de 2017  -  2 h tarda

Activitats de La Clau

Menú d'inspiració en la cuina hindú

Primer: Crema de remolacha y coco. 
Segon: Plat combinat amb arròs basmati, falafels amb salsa d'iogurt i herbes fresques i curri de verdures de temporada.
Postres: Gelat de mango amb cava (opcional el cava).
Vi ecològic, aigua i pà inclòs.

Venda de tiquets pel dinar:
- La Clau c/ Alguersuari, 16
- Fruiteria Ecològica c/ Major, 77
- Òleum plaça de la Vila, 18
- Divi nament c/ Anselm Clavé, 4
Informació i/o reserves, 654 219 030 (Joan, trucar a partir de les 17 h.)

Lloc: La Clau
Organitza: Mans pel Nepal, La Clau
Preu: 16 € adult, 8 € infantil (fins 12 anys)