Escut Ajuntament

Inici   Educació   Escola Bressol Municipal "El Blauet"   Snacks de cigrons al forn
Documents

imatge de venusanzchef.com

Ingredients

  • cigrons cuits (de pot o cuits per vosaltres)
  • sal
  • oli d’oliva

Escalfem al forn a uns 200ºC i mentrestant, anem netejant els cigrons.  Els infants poden passar els cigrons per l’aigua per fer-los-hi saltar la pell i amb paciència,  amb els seus ditets,  animar-los per acabar de treure-ls’hi la pell de tots els cigrons. Els tornem a passar per aigua, els escorreguem i els acabem d’eixugar amb un drap.
Els aboquem en una safata i abans de condimentar-los els enfornem durant 15 minuts. Seguidament els hi posem oli, sal i si voleu, espècies al gust com pebre, sucre,... Ho barregem perquè quedi tot repartit i els tornem a posar al forn durant 15 minuts més. Els retirem de forn i els deixem refredar. Bon profit!

(recepta extreta de totsnens.cat)