Escut Ajuntament

Notícies

DNI

Dilluns 1 de març es donarà hora per a la tramitació de DNI prevista pel dilluns 8 de març. Per evitar la concentració física de persones, la reserva de l’hora es farà telefònicament. Cal trucar al telèfon 676 81 51 74 o 609 24 40 28 el dilluns 1 de març de 8 a 11 del matí.

La tramitació es farà el dilluns 8 de març a l'Escola Municipal de Música (carrer Sant Josep, 18), i a recollida del nou DNI serà dimecres dia 10 al mateix lloc. El nombre de places és limitat, i reservat a persones empadronades a Sant Celoni i la Batllòria.

Documentació que cal aportar:

  • Per caducitat: DNI, una fotografia actual i 12 €. Si heu canviat l'adreça, cal portar el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos).
  • Per primera vegada: Partida literal de naixement vigent (no superior a 3 mesos) expressa per fer el DNI, una fotografia actual i 12 €. La persona menor ha d'anar acompanyada del pare, mare o representant legal. Els menors de 5 anys han de renovar el DNI cada dos anys.
  • Per canvi de domicili: Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos), DNI i una fotografia actual. Si el DNI està vigent, el tràmit és lliure de taxes; si no, s'haurà de pagar la taxa de caducitat.
  • Per pèrdua: una fotografia actual, fotocòpia del DNI o alguna altra documentació on figuri el número de DNI, i 12 €. Si heu canviat de domicili, cal el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos). Atenció: el duplicat del DNI que es fa portarà la mateixa data de caducitat que el DNI perdut.
  • Per sostracció: una fotografia actual, 12 € i la denúncia, si la teniu, o alguna altra documentació on figuri el número de DNI. Si heu canviat de domicili, cal el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos). Atenció: el duplicat del DNI que es fa portarà la mateixa data de caducitat que el DNI sostret.

La unitat mòbil que ve a Sant Celoni no farà renovacions per traducció del nom o canvis en les dates, noms o cognoms. Si aquest fos el cas, us haureu d'adreçar a una comissaria fixa. Les famílies nombroses gaudeixen de taxa gratuïta.

Per qualsevol dubte, truqueu a la Policia Local al telèfon 93 864 12 17.

Informació publicada el 22 de febrer de 2021