Escut Ajuntament

Notícies

antibiòticsL'alumnat del Pla de Transició al Treball del Sax Sala - Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny han creat el logo i un anunci per encàrrec de l'Institut de Salut Global de Barcelona per il·lustrar la campanya Completa la pauta i recicla!, una campanya per alertar sobre els mals usos individuals, socials i empresarials dels antibiòtics que està provocant que algunes infeccions es tornin resistents als medicaments que fins ara eren efectius, i que es preveu que pel 2050 provoquin més morts que el càncer.

La campanya forma part d'un projecte pilot patrocinat per l'Institut de Salut Global de Barcelona dins el progama europeu SAFE en el què participen diverses escoles, instituts i universitats europeus seguint la metodologia de l'aprenentatge servei, una metodologia en la qual el PTT de Sant Celoni gaudeix d'una àmplia experiència, reconeguda amb els premis Impuls FP el curs passat.

L'anunci creat per l'alumnat del PTT ja es troba a les xarxes socials de l'Institut de Salut Global de Barcelona i als comptes de YouTube i Instagram del PTT. El podeu veure aquí:

Informació publicada el 22 de novembre de 2021