Escut Ajuntament

Notícies
La Policia Local ha aixecat acta de més abocaments incívics: 3 al nucli de Sant Celoni, 2 a les urbanitzacions i 1 a la Batllòria. Ja s'ha procedit a netejar els espais

Els treballs per fer front a l'incivisme no s'aturen. En els últims quinze dies, la Policia Local ha aixecat acta de més abocaments incívics: 3 al nucli de Sant Celoni, 2 a les urbanitzacions i 1 a la Batllòria. També hi ha hagut 8 avisos per caixes fora dels contenidors de residus. Tot seguit, s'ha avisat al servei de recollida concertada per deixar-ho net i recollit.

L'Ajuntament de Sant Celoni apel·la un cop més al civisme de la ciutadania per fer bé les coses. Si us heu de desprendre de residus voluminosos, recordeu que disposeu d'un servei de recollida concertat gratuït (tel. 607185287)  i de la Deixalleria (consulteu horaris). Recordeu que el primer dimarts de mes abans de les 6 h del matí es poden deixar els voluminosos al costat dels contenidors de residus. El proper és dimarts vinent, 7 de desembre.

En cas de detectar alguna actitud incívica, si us plau, contacteu amb la Policia Local (tel.938641217) que ho gestionarà amb total confidencialitat.

  abocament incívicabocament incívic  abocament incívic

Informació publicada el 3 de desembre de 2021