Escut Ajuntament

Notícies

Risc incendiDavant l'actual situació de risc d'incendi forestal que es viu a Catalunya i a les portes de la celebració de la revetlla de Sant Joan, l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha publicat un BAN amb mesures de prevenció al municipi. 

  • No s'autoritzarà cap foguera, llançament de coets, focs d'artifici o altres grans artefactes que continguin foc a cap indret del terme municipal.
  • Es prohibeix qualsevol ús de pirotècnia als vorals de les zones forestals.
  • Es recomana l'ús responsable del material pirotècnic autoritzat i s'apel·la al civisme de tothom de cara a respectar el descans del veïnat i dels animals de companyia.

El Decret 64/1995, de 7 de març, pel que s'estableixen mesures de prevenció d'incendis forestals (DOGC 2022 de 10.3.1995), estableix que queda totalment prohibit encendre ni preparar cap mena de foguera dins els terrenys forestals d'aquest municipi, siguin o no poblats d'espècies arbòries i de la franja de 500 m que els envolta, així com llençar coets o artefactes pirotècnics. Cal tenir present que el municipi de Sant Celoni i La Batllòria es troba carenejat pels massissos del Montseny i del Montnegre, a menys de 500 metres de les zones boscoses.

BAN Mesures de prevenció per la revetlla de Sant Joan 

Informació publicada el 20 de juny de 2022