Escut Ajuntament

11/06/2024

cursanglesJa s'ha posat en marxa el curs gratuït de Comunicació en llengua estrangera: Anglès que es realitza al Sax Sala amb una desena d'alumnes. La benvinguda ha anat a càrrec de la regidora de Serveis econòmics, Ocupació, Promoció econòmica i Turisme, Sandra Navarro.

Enguany, l'Ajuntament ha apostat per a formació en llengües estrangeres per a la millora en les competències lingüístiques. El curs està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu i forma part de l'oferta formativa que s'ofereix des de l'equipament municipal. 

En l’acte de benvinguda, la regidora ha posat en valor el fet de formar-se al llarg i ample de la seva vida, ja sigui per a simple gaudi com per a la millora professional. També ha volgut transmetre el valor que dona l’Ajuntament a la formació per a l’ocupació amb més d'una dècada col·laborant amb el SOC en temes de formació i promoció de l’ocupació, desenvolupant diverses actuacions com cursos per a la capacitació professional i programes específics de foment de l’ocupació.