Escut Ajuntament

  • Descripció

    L'objectiu del la formació és analitzar els coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.

  • A qui es dirigeix?

    Curs adreçat a persones treballadores en actiu.

  • Horari
    4 sessions de tarda de 15 a 20 h
  • Data d'inici
    7 d'octubre de 2024
  • Data fi
    10 d'octubre
  • Duració
    20 hores
  • Requisits

    Persones treballadores en actiu (presentació de nòmina o alta al registre de Treballadors autònoms).

  • Inscripció

    Inscripció aquí

  • Preu
    Curs gratuït
  • A càrrec de
    FEMAREC
  • Continguts del curs
    • Conceptes generals
    • Gestió del risc
    • Aplicació pràctica del reglament d'etiquetatge de productes alimentaris. "Etiquetatge nutricional"
  • Quina titulació dóna?
    Certificat d'aprofitament
  • Accés a altres ensenyaments
    No dona accés a altres ensenyaments.
  • Lloc on es fa

    Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny
    C/ Montserrat, 28 - Sant Celoni
    93 867 41 75