Escut Ajuntament

Unes postres de sempre

Bosc, Cuina, Patrimoni

Durant aquest mes d'agost us presentem en aquest web una selecció de 10 passejades i itineraris, 10 receptes de cuina i 10 edificis del nostre patrimoni, una diferent cada tres dies. És una manera de proposar-vos activitats per gaudir d'aquest temps estiuenc, i alhora, de donar a conèixer la riquesa, varietat i bellesa del nostre bosc, la nostra cuina i el nostre patrimoni.

Cada any, el mercat de Sant Celoni edita un recull amb les receptes presentades al concurs "Del mercat a la taula" de la Diputació de Barcelona. Les quatre primeres receptes del mes han estat sel·leccionades en alguna de les dues edicions que s'han fet. Les altres pertanyen a diferents participants celonins. Una mostra, tot plegat, de la cuina del municipi.

IogurtIngredients (per a 4 persones)

  • 4 iogurts
  • 4 llimones
  • 1 pot de llet condensada (370 g)

Elaboració

Escorrer les llimones en un bol, afegir-hi els iogurts i la llet condensada.

Remenar-ho amb l’ajuda de la batedora fins aconseguir una massa espumosa.

Finalment posar la crema en copes i deixar refredar 6 hores a la nevera.

 

Les Receptes del Mercat Municipal

Totes les propostes de Bosc, Cuina, Patrimoni