Escut Ajuntament

Una manera diferent de menjar fruita

Bosc, Cuina, Patrimoni

Durant aquest mes d'agost us presentem en aquest web una selecció de 10 passejades i itineraris, 10 receptes de cuina i 10 edificis del nostre patrimoni, una diferent cada tres dies. És una manera de proposar-vos activitats per gaudir d'aquest temps estiuenc, i alhora, de donar a conèixer la riquesa, varietat i bellesa del nostre bosc, la nostra cuina i el nostre patrimoni.

Cada any, el mercat de Sant Celoni edita un recull amb les receptes presentades al concurs "Del mercat a la taula" de la Diputació de Barcelona. Les quatre primeres receptes del mes han estat sel·leccionades en alguna de les dues edicions que s'han fet. Les altres pertanyen a diferents participants celonins. Una mostra, tot plegat, de la cuina del municipi.

Pomes GoldenIngredients (per a 4 persones)

  • 1 kg de pomes Golden
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 1 sobre de flam Potax
  • 1 got de sucre
  • 1 got de farina
  • 1 got i mig de llet
  • 3 ous sencers
  • 1 pot de melmelada de pruna

Elaboració

Barrejar en un bol el sobre de llevat, el sobre de flam, el sucre, la farina, la llet i els ous. Ho triturem tot.

Ho posem en una plata i ho posem al forn. Quant estigui una mica cuit, posar-hi la poma tallada a mitges llunes i tornar-ho a col∙locar al forn. Quan estigui torradet, li posarem la melmelada de pruna per sobre i ho deixarem a la nevera. Millor menjar-ho el dia després.

 

Les Receptes del Mercat Municipal

Totes les propostes de Bosc, Cuina, Patrimoni