Escut Ajuntament

Dissabte, 9 de juny de 2012  -  10 h nit

A l'Ateneu - Programació entitats locals

primera planaPrimera plana, una de les comèdies dramàtiques nord-americanes més famoses arreu del món. Davant la perplexitat de la societat de Chicago, el poder de la premsa i el poder polític s’enfronten en un país que esperava amb candeletes l’arribada del New Deal del president F. D. Roosevelt. Com a rerefons, no gens inestimable, el valor de la vida humana: Earl Williams, un presumpte assassí, s’ha escapat hores abans de ser executat. Periodistes i polítics s’afanyen per ocupar la primera plana dels diaris amb totes les armes possibles, sempre, és clar, en benefici propi. Qui guanyarà una partida tan dramàtica i grotesca?

“...Periodistes! Us dediqueu a espiar pel forat del pany. Robeu les fotos de les pobres noies violades a Oak Park dels calaixos de les seves mares. Una colla de ganduls desgraciats amb els pantalons plens de forats que demanen diners als pobres bidells. I per què? Perquè un milió de secretàries i dones de motoristes puguin saber què passa...”

Venda d'entrades
Dilluns 4 i dimarts 5 de juny, de 7 a 8 del vespre, a les taquilles del Teatre Ateneu.
Dimecres 6, dijous 7 i divendres 8 de juny, d’11 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda, trucant al telèfon 608 63 88 82

 

A l'Ateneu, programació cultural gener-juny 2012

Lloc: Sala gran de l'Ateneu
Durada: 75 min.
Preu: 8 €