Escut Ajuntament

Inici / Turisme / Cuina en directe - Tardor gastroṇmica 2012

Conill i carxofes de la iaia Maria de Can Jais

Conill i carxofes de la iaia Maria de Can JaisIngredients

1 ½ conill trossejat petit
4 carxofes
Oli
Sal
Farina
Pebre
Una picada d'avellanes, ametlles i el fetge rostit del conill
Una copeta de conyac
Brou
3-4 tomàquets ratllats
Ceba
Una mica de pebrot vermell

 

Elaboració

Es bullen les carxofes i es deixen refredar. Es tallen a grills, s'enfarinen i es tiren a la paella per fregir-les.

S'enrosseix el conill i es flameja amb el conyac. Després si tira la ceba picada, el tomàquet ratllat i el pebrot tallat petit tot junt.

Es cobreix amb brou i aigua a parts iguals i es deixa coure una estona.

Deu minuts abans de tancar el foc li tirem la picada i la carxofa fregida i es deixa fer xup xup.

 

Altres receptes de la Cuina en directe