Escut Ajuntament

19/04/2010

L'ajuntament de Sant Celoni ha determinat la zona de la Forestal, com a espai de barraques, concerts i fira per a la Festa Major de 2010. Concretament s'ocuparà una  parcel·la municipal que té una superfície de 7.000 m2
Visita terrenys Forestal per a la Festa Major

Representants d'entitats i tècnics municipals visiten l'espai
Dimecres 14 d'abril, representants de les 16 entitats que integren la comissió de barraques i tècnics municipals varen visitar l'espai. Durant la visita es varen comentar aspectes relatius a la distribució dels diferents elements (escenari, barraques, zona de serveis, fira...) i les accions de condicionament de la parcel·la:  moviment de terres per generar dues plataformes anivellades i estesa d'una capa de tot-ú (grava), s'instal·larà enllumenat públic, es milloraran els accessos per accedir en el recinte, tant per als vianants com per al personal de servei i organització.

Per determinar aquesta nova ubicació s'han considerat, sobretot alguns dels aspectes que entitats i ajuntament varen consensuar en el procés de participació de març de 2008.

  • Itinerança de l'espai de festa; després de dos anys a la zona del Residencial Esports, tocava una nova ubicació.
  • És un espai cèntric, és a cinc minuts de la Plaça de la Vila i els diferents passos soterrats garanteixen la mobilitat i accés dels vianants: carrer Pau Casals i Olzinelles i Sant Francesc (en obres d'execució). Alhora es garantirà l'estacionament i la mobilitat dels vehicles.
  • La parcel·la és prou gran per donar cabuda a la zona de concerts, barraques i fira.
  • S'apropa la festa a diferents barris del poble: Illes Belles, Molí Paperer i les Torres.

Plànol

El treball de les comissions de la Festa Major avança a bon ritme
Després de la reunió del tret de sortida de la Festa Major, el passat 15 de març, l'ajuntament, entitats i col·laboradors treballen en les diferents comissions de treball. La comissió de concerts joves ja té a punt la proposta de contractacions dels concerts i només cal donar-hi la validació definitiva. L'equip del correxutxes ja ha posat fil a l'agulla, hi ha noves entitats i es preveuen noves proves...

Tota la informació actualitzada a www.santceloni.cat/festamajor