Escut Ajuntament

Dissabte, 1 de juny de 2013  -  2/4 de 10 vespre

Trencant Barreres

Cartell festa accessibilitatL'Associació ASCA, conjuntament amb diversos artistes del Baix Montseny, hem impulsat el projecte CREATIUS amb l'objectiu de portar a terme accions solidàries a través de l'art, buscant la solidaritat i la implicació del poble en moments tan delicats com els que estem passant.

El pròxim projecte és una festa solidària amb la discapacitat que té com a objectiu recaptar diners per ajudar a un veí del nostre poble a comprar una cadira elèctrica ja que té una discapacitat degenerativa que s’anomena Distròfia Muscular. Aquest veí va presentar una sol·licitud a la Seguretat Social, demanant una cadira de rodes, que per llei li pertoca, però aquesta ajuda li  va ser denegada.

Aquesta festa es durà a terme el proper dissabte dia 1 de juny de 2013, serà al Teatre Municipal l’Ateneu de Sant Celoni.

Programació
Començarà la festa a les 20h a la plaça de la Vila, amb l'actuació del grup Teatro-Danza Integrada, que presentarn el seu espectacle Producto interior bruto. I a continuació, a les 21.30h a la Sala Gran de l'Ateneu, actuació dels grups musicals: Pere Espinosa & The Miòpics, South To Hell, Veinte 09, Charlicomputer Band, Orquestra Sant Celoni, Toto Naredo i Amigos, i Liannallull.

Les entrades tenen un preu de 6 euros. Estaran a la venda a partir del dia 15 de maig i les pots comprar de forma anticipada a: Llibreria Els 4 Gats, Papereria Bilbeny, L'Aquari, La Clau Baix Montseny, Bar D'Tot, o el mateix dia, una hora abans de l'inici de l'espectacle a l'entrada de l'Ateneu.

Lloc: Sala gran de l'Ateneu
Organitza: Associació Socio-cultural Accessible
Preu: 6 €