Escut Ajuntament

Divendres, 4 d'octubre de 2013  -  2/4 de 9 vespre

Presentació de la prova a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis

ultrabikeL'empresa d'esdeveniments esportius BestTrail, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni, Diputació de Barcelona, Consells Comarcals de la Selva, Vallès Oriental i Osona i dotze Ajuntaments de la zona, organitza el proper dissabte 5 d'octubre la primera Ultra Marató de Bicicletes de Muntanya de Catalunya.

Aquesta prova té un recorregut de 220 km i un desnivell acumulat de 13.000 m que els participants hauran de superar en menys de 24 hores pedalant sense parar pels espectaculars paisatges del Montseny, El Collsacabra i Tavertet i Les Guilleries.

Hi haurà una presentació-roda de premsa el divendres dia 4 d'octubre a les 20.30 h a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis, amb l'assistència de l'alcalde Joan Castaño i Augé i la Regidora d'esports Magalí Miracle Rigalós.

La sortida serà a les 5.00 del matí del dissabte dia 5 d'octubre, des del Pavelló Municipal d'Esports de Sant Celoni. S'espera l'arribada del primer participant cap a les 18:00 del dissabte a la Plaça de l'Església.

Més informació

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Organitza: BestTrail