Escut Ajuntament

Festa Major de setembre 2014

Som.nit a l'espai de barraques i concerts

A l'espai de barraques i concerts hi haurà un estand de SOM.NIT per conscienciar els joves i no tant joves sobre els riscos associats al consum de drogues i alcohol, així com minimitzar les actituds incíviques. La intervenció “in situ” de voluntaris i professionals de Creu Roja, comptarà amb la complicitat i el suport de les deu entitats que participen en les barraques i l'ajuntament de Sant Celoni a través del Pla de prevenció d'addiccions, El Tritó del Baix Montseny.

 

Fotocol de la Muntanyetes

Ni per ser més guapa ni per ser més presumida, la Muntanyetes la veuries cada dia. Si la teva voluntat és tenir-la al teu costat afanya't i arrenca el vol, ja que a Can Ramis hem muntat un fotocol! el fotocol de la Muntanyetes! et podràs fer fotos encara que estiguis soleta! El fotocol estarà obert els dies que Can Ramis estigui obert.

 

EcoFesta

Enguany els plats i gots que es faran servir pel sopar popular seran reutilitzables, això vol dir que es cobrarà 1 € del plat i el got. Un cop s'hagi acabat el sopar es retornarà aquest import a les persones que tornin la vaixella (0,50 del plat + 0,50 del got). D'aquesta manera contribuïm a una festa més ecològica! Moltes gràcies per la vostra participació.

 

Tornar a l'espai de la Festa Major 2014