La Primavera es relaciona amb el fetge i la vesícula biliar. Un òrgan i una víscera que tenen un paper clau en la depuració de la sang i en el metabolisme dels greixos.
Se sap, des de de l'antiguitat, que un fetge sa ens permet tenir una bona capacitat de planificació, som àgils i ens ajuda a tenir les idees clares. I si la nostra sang està saturada de toxines, estarem cansats i la nostra visió del món serà més confusa. Del benestar del fetge també depèn els ulls, la vista, els tendons i les articulacions
Ha arribat el moment d'obrir, netejar i depurar. De donar una bona embranzida a tots els teus projectes, somnis i objectius de forma assertiva i organitzada. La cuina macrobiòtica et pot acompanyar i ajudar en aquesta etapa.
El proper taller del curs de cuina macrobiòtica - terapèutica explicarem que aliments hem d'evitar i quins hem de potenciar, així com fer la depuració primaveral sense manques nutricionals ni afectives i quins són els mètodes culinaris més d'adequats a emprar per cuinar de forma intel·ligent. Tot això de forma molt pràctica i amena, gaudint de plats i postres delicioses que et faran pensar que depurar així dóna gust.
Les inscripcions són obertes fins el DIJOUS 09 DE ABRIL.
L' aportació es de 35 euros. Cal portar devantal i 3 carmanyoles.
Reserves i més informació: macroseny@gmail.com. Tel.630 282 780
Places limitades a 10 persones.
A càrrec d'Alf Mota
MacroSeny - Cuina amb Cor i Seny
www.macroseny.com