Escut Ajuntament

Diumenge, 11 de març de 2007  -  2/4 de 8 matí

DE CADAQUÉS A ROSES
Tota la informació a www.elcesc.org

Dia / Sortida Diumenge, 11 de març de 2007, a les 7:30 h del matí, a la plaça Comtes del Montseny. Es prega puntualitat a l´hora de sortida, així com avisar amb temps quan no es pugui venir.
Preu autocar Socis CESC 10 €  (menors de  catorze anys 5 €) i no socis 13 € (menors de catorze anys 6 €).
Itinerari Opció llarga : de Cadaqués a Roses uns 21 km

Sortint de Cadaqués tenim una 1 hora de pujada fins al pla de la Figura on podríem esmorzar. Seguim cap a Cala Jòncols, Coll de Norfeu, Cala Montjoi, Cala Murtra, punta Falconera, Urb. Almadrava, Far de Roses i Roses.

Opció curta : de cala Montjoi a Roses uns 10 km

Esmorzar a cala Montjoi. Sortida fàcil de petites pujades i baixades, bones vistes panoràmiques sobre la badia de Roses i fins les illes Medes, innombrables caletes...
 
Arribada Cap a les 19 h.
Cal portar Equipament personal, esmorzar, dinar, beguda i calçat adequat.
Important Imprescindible la confirmació de l´assistència fins el dijous 8 de Març, personalment els dijous de 7 a 9 del vespre al telèfon del CESC 938675213 o al 617421458 del Miquel.
A tenir en compte
Aquesta és una etapa podríem dir "simètrica" de l'anterior, ja que comença per un tram interior i continua després del Coll de Norfeu sempre en primera línia de costa.
L´interès de l'itinerari es manté sempre en un màxim, gaudint d'una gran varietat de detalls de paisatge en tot moment, tant en el tram interior amb les seves incomparables vistes llunyanes sobre el mar, com el tram costaner, que constitueix una descoberta continua de cales, penya-segats  i demés indrets reservats a aquells que ens acompanyin en aquesta "aventura amable".
Cal notar que l'etapa és més dura que l'anterior, ja que el quilometratge i el temps són superiors, però sobretot, és de destacar que el desnivell acumulat és molt superior, tant en pujada com en baixada, degut als importants desnivells que cal fer i desfer entre els molts penya-segats i cales que es passen .

Lloc: Plaça Comte del Montseny
Adreça: Espais_Sant_Celoni_18
Organitza: CESC