Escut Ajuntament

25/01/2001

Ordre del dia:

  1. Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior.
  2. Aprovació, si escau, de l'acord pel qual es resol el concurs d'idees per a la redacció del projecte tècnic de construcció d'un equipament esportiu composat d'un pavelló triple, una piscina coberta i una sala polivalent.
  3. Aprovació, si escau, de la sol·licitud de subvenció a la Generalitat de Catalunya per a la construcció de noves instal·lacions esportives i per al condicionament d'instal·lacions existents.
  4. Aprovació, si escau, de la sol·licitud a la Generalitat de Catalunya d'un avançament en l'execució de la inversió per a la remodelació de la plaça de la Vila, inclosa dins el Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) anualitat 2003.
  5. Aprovació, si escau, del conveni signat amb la propietat de la finca anomenada "Les Llobateres" pel qual es fa donació d'aquesta finca a favor de l'Ajuntament de Sant Celoni.
  6. Aprovació, si escau, de la modificació del conveni signat amb la Junta de Compensació de la urbanització Ca l'Abril per a la prestació del servei d'abastament d'aigua potable a aquesta urbanització.
  7. Aprovació, si escau, del III Conveni de cooperació per al desenvolupament del Pla supramunicipal de prevenció de les drogodependències del Baix Montseny.
  8. Aprovació, si escau, del conveni d'extinció del dret d'arrendament que ostenten el Sr. Blai Riu Cots i la Sra. Josefa Pou Parera sobre el local de propietat municipal situat a l'edifici de Can Ramis.
  9. Aprovació inicial, si escau, de la imposició i ordenació d'una taxa reguladora de la prestació del servei municipal de control d'animals de companyia.
  10. Concessió, si escau, de la declaració de compatibilitat sol·licitada pel Sr. Joan Muntal Tarragó per a l'exercici del seu treball com a funcionari municipal i de l'activitat privada de professional independent d'acord amb la seva titulació acadèmica.
  11. Acceptació, si escau, de la renúncia del Sr. Antoni Ruiz Álvarez, cap de llista de CiU, a la seva condició de regidor i sol·licitud d'expedició de credencial com a regidor electe en favor de la persona que li pertoqui per ordre de llista electoral.
  12. Informació de la correspondència rebuda des de la celebració del darrer Ple ordinari.
  13. Informació de les resolucions de l'Alcaldia adoptades en el mes de novembre de 2000.
  14. Donar compte de les contractacions de l'Alcaldia realitzades en els mesos de novembre i desembre de 2000.
  15. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2001
Tornar a pàgina principal de Plens