Escut Ajuntament

05/06/2001

Ordre del dia:

1. Aprovació, si escau, de l´acta de la sessió anterior.

2. Aprovació, si escau, del conveni pel qual es regula el préstec a concertar amb la Caixa de Catalunya per un import de 165.000.000 pessetes, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

3. Aprovació, si escau, de l´adjudicació definitiva del contracte d´obres per a l´execució del projecte d´urbanització del sector P-2 Les Torres.

4. Aprovació, si escau, de la modificació del color oficial dels vehicles destinats al servei municipal de transport de viatgers en autoturisme.

5. Resolució, si escau, de les al·legacions presentades a l´aprovació inicial dels acords d´imposició i ordenació de contribucions especials per a l´execució de les obres d´urbanització de la Carretera Vella, i aprovació definitiva dels mateixos.

6. Resolució, si escau, de les al·legacions presentades a l´aprovació inicial dels acords d´imposició i ordenació de contribucions especials per a l´execució de les obres d´urbanització del carrer Sant Pere, i aprovació definitiva dels mateixos.

7. Aprovació provisional, si escau, dels acords d´imposició i ordenació de contribucions especials per a l´execució de les obres d´enllumenat públic de diversos carrers de La Batllòria.

8. Aprovació, si escau, de la modificació de les assignacions econòmiques als grups polítics municipals.

9. Informació de la resolució de l´Alcaldia per la qual es determina comparèixer al procés contenciós administratiu interposat per la mercantil Endesa SA Sociedad Unipersonal, contra l´Ordenança fiscal número 22, i designació i apoderament de lletrats.

10. Informació de la correspondència rebuda des de la celebració del darrer Ple ordinari.

11. Informació de les resolucions de l'Alcaldia adoptades en els mesos de març, abril i maig de 2001.

12. Donar compte de les contractacions de l'Alcaldia realitzades en els mesos de març, abril i maig de 2001.

13. Precs i preguntes.

Veure l'acta del Ple en PDF


Tornar a Plens del 2001
Tornar a pàgina principal de Plens