Escut Ajuntament

24/07/2001

Ordre del dia:

  1. Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior.
  2. Aprovació, si escau, de la revisió del padró municipal d'habitants de Sant Celoni referida a 1 de gener de 2001.
  3. Aprovació provisional, si escau, dels acords d'imposició i ordenació de contribucions especials per a l'execució de les obres d'enllumenat públic d'un tram de l'avinguda Verge del Puig.
  4. Aprovació, si escau, de la liquidació definitiva de les contribucions especials imposades per al finançament de les obres d'urbanització dels carrers Germà Julià i Empordà.
  5. Aprovació, si escau, de la modificació de l'Ordenança fiscal número 20, apartat g), que regula la taxa per a la participació a les classes de l'Escola d'adults.
  6. Aprovació inicial, si escau, de la modificació dels estatuts del Consorci de Turisme del Vallès Oriental.
  7. Aprovació inicial, si escau, de l'Ordenança municipal reguladora de la tinença d'animals domèstics.
  8. Aprovació, si escau, de l'acord de col·laboració amb la Institució Joan Fuster per a l'agermanament amb el Casal Jaume I de la vila de Llíria (País Valencià).
  9. Resolució, si escau, del concurs ordinari de trasllat per a la provisió del lloc de treball de Secretaria de l'ajuntament de Sant Celoni, reservat a Funcionaris d'Administració Local amb Habilitació de Caràcter Nacional.
  10. Resolució, si escau, dels recursos de reposició interposats per diverses persones contra l'aprovació definitiva de la Valoració de Llocs de Treball de l'ajuntament de Sant Celoni.
  11. Aprovació, si escau, de la nomenclatura dels carrers de la urbanització Boscos del Montnegre.
  12. Aprovació, si escau, de la cessió gratuïta d'un terreny a la Generalitat de Catalunya per a l'edificació de la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Celoni.
  13. Adjudicació definitiva, si escau, de la parcel·la 46 del sector Residencial Esports, subhastada per l'ajuntament de Sant Celoni.
  14. Acceptació, si escau, de les ajudes i normativa del PUOSC per a les actuacions de reforma i millora de l'enllumenat públic de La Batllòria, urbanització de la plaça de les Illes Belles (3ª fase) i remodelació de la plaça de la Vila.
  15. Moció per a l'adhesió, si escau, a la Declaració de l'Associació del Pacte Industrial sobre mobilitat a la regió metropolitana de Barcelona.
  16. Moció per a l'adhesió, si escau, a l'Associació d'Amics de la Bressola.
  17. Moció per a la col·locació, si escau, de rètols informatius a les entrades de Sant Celoni amb el text: “Sant Celoni municipi dels Països Catalans, solidari amb els pobles del món.”
  18. Acceptació, si escau, de la renúncia formulada pel Sr. Josep M. Pascual Arenas, cap de llista del grup municipal d'IC-V-EPM, a la seva condició de regidor de l'ajuntament de Sant Celoni.
  19. Informació de la correspondència rebuda des de la celebració del darrer Ple ordinari.
  20. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i pel regidor de Governació en el mes de juny de 2001.
  21. Donar compte de les contractacions de personal realitzades per l'Alcaldia en el mes de juny de 2001.
  22. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2001
Tornar a pàgina principal de Plens