Escut Ajuntament

Diumenge, 4 de setembre de 2016  -  2/4 de 12 nit

Festa Major de setembre 2016

FM 2016 diumenge

Doctor Prats

El consultori de Doctor Prats arriba aquest 2015 amb la festa fusió més autèntica! Passi per Ia consulta i ells li receptaran Ia millor nit per curar tots els mals. Els medicaments musicals de Doctor Prats estan compostos d'ska, balcànic, mestissatge i rock a parts iguals.
Les autoritats sanitàries adverteixen que ballar Doctor Prats pot provocar la felicitat absoluta, però també el desgast de Ia sola de les sabates i alguna pelvis dislocada. En cas d'avorriment contacti amb Doctor Prats.

Més info: https://www.youtube.com/watch?v=hd2WtAO0Xaw

doctor prats

 

La Banda Biruji

La Banda Biruji neix entre guitarres, cerveses, cançoners i un bon sol d'estiu fins que, fruït de l'atzar, se'ls hi presenta l'ocasió de tocar a la Festa Major del seu poble. LA BANDA BIRUJI sobre l'escenari, és una explosió. Una bomba amb les millors versions d'aquells temes que a tothom han marcat tant. Una selecció de les millors cançons del panorama alternatiu i reivindicatiu de la música en català, així com internacional transformant-les al reggae, ska, punk,  rumba per oferir-les amb la màxima festivitat.

Més info: https://www.youtube.com/watch?v=2BuNP6hIr18

banda biruji

 


 

 

Festa Major de setembre 2016

Programa

Espai Festa Major 2016

Lloc: Plaça Comte del Montseny, escenari gran
Durada: fins les 5 de la matinada