Escut Ajuntament

19/07/2007

Ordre del dia
 
I.- PART DISPOSITIVA

  1. Aprovació, si s'escau, de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior del Ple municipal.
  2. Aprovació, si s'escau, de la modificació de la taxa per la prestació dels serveis del Centre municipal d'expressió - Escola de música.
  3. Aprovació, si s'escau, de la modificació de la taxa per a prestació dels serveis del Centre de formació d'adults.
  4. Adjudicació, si s'escau, del contracte per a l'execució de les obres de construcció de l'edifici de la Llar d'infants municipal, Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP) i Servei d'atenció multiprofessional (SAM).
  5. Resolució, si s'escau, de les al·legacions presentades a l'aprovació inicial de l'expedient de contractació de la gestió del servei municipal d'abastament d'aigua potable de Sant Celoni, i acord d'aprovació definitiva de l'expedient.
  6. Aprovació, si s'escau, de la constitució de l'entitat urbanística col·laboradora provisional el sector P-5 Can Caseta.
  7. Aprovació, si s'escau, del Text refós de la modificació puntual del Pla especial de protecció de la masia de Can Batlle.
  8. Aprovació provisional, si s'escau, de l'acord d'imposició i ordenació de  contribucions especials per al finançament de les obres d'enllumenat dels carrers Pau Casals, Joaquim Sagnier, Esteve Mogas i Santiago Rusiñol.
  9. Aprovació, si s'escau, de la delegació de certes competències del Ple en la Junta de Govern Local.
  10. Aprovació, si s'escau, del règim de dedicació de l'alcalde i dels regidors de la corporació i fixació de les seves retribucions, així com de les quantitats a percebre en concepte d'indemnitzacions.
  11. Aprovació, si s'escau, de l'assignació econòmica als diversos grups municipals.

    II.- CONTROL DE L'EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL

  12. Informació de la correspondència rebuda des del darrer Ple ordinari.
  13. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia, pel 1r tinent d'alcalde i pel regidor de Seguretat Ciutadana en els mesos d'abril, maig i juny de 2007.
  14. Donar compte de les contractacions urgents de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de abril, maig i juny de 2007.
  15. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2007
Tornar a pàgina principal de Plens