Escut Ajuntament

19/12/2019

cavalcada reisAquest diumenge dia 5 arriben com cada any els Reis Mags d'Orient i a Sant Celoni i a la Batllòria tot està enllestit amb l'objectiu que nens i nenes puguin gaudir d'aquesta màgica visita. 

A Sant Celoni, ses Majestats arribaran a les 6 de la tarda per l’Avinguda de la Pau cantonada amb el carrer Pintor Bernat Martorell. Arribaran a la plaça de la vila pels volts de 2/4 de 8 del vespre, on atendran als nens i nenes de la vila a la llotja instal·lada al centre de la plaça fins a 2/4 de 9 del vespre. La Benvinguda als Reis anirà a càrrec dels nens i nenes del Col·legi Cor de Maria.

El recorregut serà el següent: avinguda de la Pau, carrer Dr. Trueta, carrer Major, plaça de l’Església (amb adoració al nen Jesús), carrer Major i la plaça de la Vila.

A la Batllòria, Els Reis Mags de l'Orient arribaran pel pont de la Tordera, aproximadament a 2/4 de 7 de la tarda. L'arribada a la plaça de l'Església serà pels volts de 2/4 de 8 del vespre. Un cop allà, els Reis acolliran a tots els nens i nenes de la Batllòria, amb entrega de caramels i regals.